Απάντηση: Ανανέωση σε αυτοκόλλητα StiloClub
Πολύ το ταλαιπωρούμε παιδιά.
Από το καθόλου, ας βγάλουμε αυτά και βλέπουμε!
Γεροί να είμαστε και θα ξανά βγάλουμε!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Πολύ το ταλαιπωρούμε παιδιά.
Από το καθόλου, ας βγάλουμε αυτά και βλέπουμε!
Γεροί να είμαστε και θα ξανά βγάλουμε!
Συμφωνω τυπωνουμε αυτο που ειπαμε απτην αρχη και βλεπουμε δεν χανομαστε...
Ναι όντως πραγματικά πολύ το κουράσαμε το θέμα. Ας βγάλουμε αυτά που έχουμε πει στην χρονική διορία που έχουμε δώσει. Το πρώτο που ανέβασε ο ammoulianiotis είναι μια χαρά ;)
Σε τι φαση βρισκομαστε με τα αυτοκολλητα?
Περιμενω να αποφασισετε αν θα τυπωσω αυτα που φαινονται στις φωτο ή αν θα κανουμε καινουργιο...
Σοφο θεε, πιστευω πως παμε κανονικα για αυτα που πηρες στα χερια σου
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Ερώτηση δική μου:
Στην παραπάνω φωτό το αυτοκόλλητο που φαίνεται λίγο σαν καμπυλωτό, είναι λόγω του ότι το κρατάς στο χέρι σου και έχει κυρτώσει ή έτσι είναι το σχέδιο; Δηλαδή τα γράμματα είναι στην απόλυτη ευθεία;
Αν ναι τότε κατ'εμέ αυτό το σχέδιο είναι πολύ ωραίο. Επίσης μ'αρέσει που η γραμμή που σχηματίζει το Stilo καθώς και τα γράμματα είναι πιο παχιά από την παλιά έκδοση, γιατί έτσι δείχνει πιο καινούριο το όλο concept.
Αν συμφωνούμε όλοι, τότε κι εγώ ψηφίζω εκτύπωση!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ερώτηση δική μου:
Στην παραπάνω φωτό το αυτοκόλλητο που φαίνεται λίγο σαν καμπυλωτό, είναι λόγω του ότι το κρατάς στο χέρι σου και έχει κυρτώσει ή έτσι είναι το σχέδιο; Δηλαδή τα γράμματα είναι στην απόλυτη ευθεία;
Αν ναι τότε κατ'εμέ αυτό το σχέδιο είναι πολύ ωραίο. Επίσης μ'αρέσει που η γραμμή που σχηματίζει το Stilo καθώς και τα γράμματα είναι πιο παχιά από την παλιά έκδοση, γιατί έτσι δείχνει πιο καινούριο το όλο concept.
Αν συμφωνούμε όλοι, τότε κι εγώ ψηφίζω εκτύπωση!
Ρε τεο ρε τεο το οτι φαινετε καμπυλωτο το εχουμε πει πιο πριν και δεν ξερουμε τι ειναι ειπαμε με τον σοφο να το κοιταξει...
Οριστε και κατι που το παρατηρησαμε πριν απο εσενα! :P xaxaxxaaxxaaxaxa