Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Η γλώσσα αλλάζει. Μην ψαρώνεις.
Το checking σβήνει όταν βάλεις μπρος και όλα είναι οκ. Αν κάτι βρεθεί λάθος θα σφυρίξει τρεις φορές και θα σου βγάλει και μήνυμα.
Συνήθεις βλάβες οι αερόσακοι και οι φυσες τους κάτω από τα καθίσματα.
Βάλτο μπρος και δες αν σου βγάλει τίποτα.
Κατά τα άλλα φαίνεται οκ.
Καλωσόρισες και πάλι.
Thanks!!!
Οτι ψαρωσα ψαρωσα...:hehe:
Οποτε ελπιζω να ειμαι κατοχος του την Τριτη!!!
για σου και απο εμενα κωστα με το καλο και καλα χιλιομετρα. πολυ οικονομικο ειδικα στα ταξιδια, μεγαλη μαγκια η 6η!!
Εγω οταν πηρα το δικο μου ειχα τα εξης κλασικα προβληματα.
Κολουσανε τα πλαστικα κατω απο το ταμπλο (ντουλαπακι και τα τριγυρω).
Χωρις λογο σταματουσανε οι υαλοκαθαριστηρες σε ακυρο χρονο και σημειο.
Και το προβλημα με τις φισες του αεροσακου κατω απο το καθισμα του συνοδηγου,(σε αυτο θα σε πεταξει βλαβει στο ταμπλο)
Αυτα οχι κατι σοβαρο.
Ευχαριστω πολυ!
Απο καταναλωση περιπου τι λεει?
6-6,5 εντοσ πολης που λενε ειναι αληθεια?
Εκτος φανταζομαι 5,5?
Καλημέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
Από τις φωτογραφίες κρίνοντας, βλέπω πως είναι καλοδιατηρημένο αλλά έχει αναμμένο το λαμπάκι του αερόσακου κατά 99%... Πράγμα που συνήθως σημαίνει φύσες ή αισθητήρας βάρους συνοδηγού. Αυτό θα το καταλάβεις χαιδεύοντας το κάθισμα του συνοδηγού (όχι στην πλάτη), αν πιάσεις με την αφή "καρουμπαλάκια" τότε είναι μάλλον ο αισθητήρας. Δεν είναι κάτι να σε αποτρέψει πάντως, μιας και τα περισσότερα δυστυχώς μας το έβγαλαν...
Η γλώσσα όπως σου είπαν τα παιδιά αλλάζει, μη σε αγχώσει αυτό.
Μια παράκληση μόνο... Όταν το πάρεις βγάλε τα σηματάκια Ferrari κάτω από τα πλαϊνά φλασάκια και απ το σήμα του τιμονιού! Χαχαχα!
Από κατανάλωση εντός είναι όπως το είπες με οικονομικά σωστή οδήγηση (6 με 6,5), και εκτός μπορεί να πέσει ακόμα και στο 4,5 σε συντηρητικούς ρυθμούς.
Go for it!! :smile:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Μια παράκληση μόνο... Όταν το πάρεις βγάλε τα σηματάκια Ferrari κάτω από τα πλαϊνά φλασάκια και απ το σήμα του τιμονιού! Χαχαχα!
Go for it!! :smile:
Xaxaxaxaxax Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!!
Είναι αλήθεια οι ζάντες του 17άρες;;;
"ΑΒΑΦΤΟ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟ"... Εγώ πάντως είδα αρκετές γρατζουνίτσες στο πίσω προφυλακτήρα.
''ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ''.... Μεταξύ μας μ@λακιες;;
Δική μου άποψη. Σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν είναι αληθινά τα χιλιόμετρα πάρτο. Πριν το αγοράσεις σκέψου αν όντως σου αρέσει το χρώμα. Δεν έχω κάτι με το χρώμα. Εγώ έχω πρασινο-ασημο-μπλε.... Απλά για εσενα το λέω μήπως θέλεις να πάρεις ασημί ή μαύρο πχ.
Τέλος θα σου θυμίσω ότι υπάρχουν στην ίδια τιμή stilo με ηλιοροφή. Στην αρχή κανείς δεν το λαμβάνει υπόψην του αλλά μετά όλοι θέλουν από μία... :P
Π.χ. εγώ μπορεί να έπαιρνα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4117653/
υποκειμενικά πάντα. παίζουν πολλά ρόλο. δεν ξέρω τους λόγους που κατέληξες στο αμάξι. θα ήθελα όμως να τους γνωρίσω :)
Καλως ήρθες στη παρέα!!!
Άκουσα κάτι για ήλιοροφή; :-D
Παντως με την σειρα μου και εγω να πω καποια πραγματακια για το αμαξακι που βρηκες...
Καταρχας οπου κανω λαθος με διορθωνουν τα παιδια...
Πρωτον μια μικρη διαφορα 1.2 ειναι το αμαξι αν δεν κανω λαθος και οχι 1.3 και αυτο γιατι νομιζω πως το 1.4 δεν εχει κουμπι ASR...
Δευτερον μηπως ειναι λιγο τσιμπιμενη η τιμη του? για αμαξι του 03'? Αυτο το λεω γιατι εγω προσφατως αγορασα το μοντελο του 6 με ημερομηνια κυκλοφοριας 12/06 του 07' σαν να λεμε και το πηρα με 4000 ευρω με ηλιοροφη με αλλα καθισματα λαμε και υπερβολικα προσεγμενο ...
Οσο για το φουλ εξτρα θα συμφωνησω με τον αγγελο σε καμια περιπτωση δεν ειναι φουλ εξτρα...
Σορρυ αν κουρασα και προβληματισα απλα μια παραπανω γνωμη καλη μπορει να βγει... :P
Δεν θελω να επηρεασω απλα λεω την αποψη μου...