Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλωσηρθες στη παρεα μας...κοιτα εγω απο τς φωτο βλεπω οτι ειναι ενταξει το αυτοκινητο...εγω θα σ προτεινα να τ δεις κανεναν μηχανικο να δεις οτι ειναι οκ...αμα δν εχεις γνωσεις δλδ...αυτο ειναι λογικα το 1250cc...οπως ειπε ο αγγελος εχει πολλες ευκαιριες για κοιτατα ολα...
Καταρχας απο εκει που ξεκιναμε ειναι οτι θελω ενα αμαξι μεχρι 1300cc λογο τελων κυκλκοφωριας ασφαλειας κτλ που να εχει μικρη καταναλωση βενζινης και να μπορω να πηγαινω και κανα ταξιδι μακρυνο αξιοπρεπως 400-500 ειναι το χωριο μου...
Οποτε αποκλειστηκαν ευκολα κατι panda και κατι αλλα 1000ρακια.Πριν απο αυτο εβλεπα και punto sporting που παιζουν τα καλα 2500++.Μεχρι που ειδα το stilo που θεωρω οτι ειναι πιο αμαξι απο το punto τουλαχιστον ετσι μου δειχνει...
Να αναφερω οτι δεν θελω να δωσω και πανω απο 3.000 ευρω για ενα τετοιο αμαξι.
Ερωτηση το μοτερ ειναι το κλασικο 1250 που εχει το punto sporting???
Δηλαδη εβγαινε με 1200 και με 1250 η ειναι μουφες αυτα που γραφουν?
Το χρωμα παντος μου αρεσει παρα πολυ...
Οσο για τα κυβικα το ξερω οτι ειναι λιγα κτλ κτλ μιας και εχω αλλαξει διαφορα αυτοκινητα αλλα απο επιλογη και αλλα αναγκαστηκα λογο φορων και αλλα τα εχω φορτωθει για τα καλα οπως ενα Slk 200 2 λιτρο που εχω τωρα...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
kostastottis
Καταρχας απο εκει που ξεκιναμε ειναι οτι θελω ενα αμαξι μεχρι 1300cc λογο τελων κυκλκοφωριας ασφαλειας κτλ που να εχει μικρη καταναλωση βενζινης και να μπορω να πηγαινω και κανα ταξιδι μακρυνο αξιοπρεπως 400-500 ειναι το χωριο μου...
Οποτε αποκλειστηκαν ευκολα κατι panda και κατι αλλα 1000ρακια.Πριν απο αυτο εβλεπα και punto sporting που παιζουν τα καλα 2500++.Μεχρι που ειδα το stilo που θεωρω οτι ειναι πιο αμαξι απο το punto τουλαχιστον ετσι μου δειχνει...
Να αναφερω οτι δεν θελω να δωσω και πανω απο 3.000 ευρω για ενα τετοιο αμαξι.
Ερωτηση το μοτερ ειναι το κλασικο 1250 που εχει το punto sporting???
Δηλαδη εβγαινε με 1200 και με 1250 η ειναι μουφες αυτα που γραφουν?
Το χρωμα παντος μου αρεσει παρα πολυ...
Οσο για τα κυβικα το ξερω οτι ειναι λιγα κτλ κτλ μιας και εχω αλλαξει διαφορα αυτοκινητα αλλα απο επιλογη και αλλα αναγκαστηκα λογο φορων και αλλα τα εχω φορτωθει για τα καλα οπως ενα Slk 200 2 λιτρο που εχω τωρα...
Οπου να ναι θα πεταχτει και ο teo και θα υπερασπιστει τα 1200ρακια... :P
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bill stilo
οπως ειπε ο αγγελος εχει πολλες ευκαιριες για κοιτατα ολα...
Παιδια 1200αρια δεν παιζουν αλλα σε τετοια κατασταση....
Και γενικοτερα τα 1200αρια ειναι πολυ λιγα...
Α και κατι αλλο....
Πηγα και το ξαναειδα σημερα και ειδα δισκοφρενα πισω?@?@?@?@?@
Βαζανε δισκοφρενα οντως????
Σε όλα.
Παλι ψαρώνεις!
;)
Εδώ είμαι κι εγώ να υπερασπιστώ την τιμή των ηρωικών και μαρτυρικών 12αριών!! Χαχαχα!
Ακριβώς τα ίδια κριτήρια είχα κι εγώ όταν αγόρασα το δικό μου φίλε μου! Μην το σκέφτεσαι, δεν θα σε απογοητεύσει! Για τα κυβικά του και μια χαρά πηγαίνει και οικονομικότατο είναι. A ναι...και σκυλί!
Για να μην αναρωτιέσαι τα κυβικά είναι 1.242 για την ακρίβεια, οπότε άλλοι το λένε 1200άρι και άλλοι 1250άρι. Ακριβώς όπως είπες, είναι το ίδιο μοτέρ που φοράνε τα Panda, Punto, Grande Punto κλπ.
Και ναι έχουμε όλοι δισκόφρενα πίσω καθώς και ASR (γιατί δεν κρατιέται το κτήνος)!! :biggrin: :bleh:
Καλη ανασταση σε ολους παιδια με πολυ προσοχη στο δρομο, να περασετε καλα εσεις και οι οικογενειες σας!
Εγω με την σειρα μου εχω να πω οτι προτη φορα βλεπω ενα τοσο οργανωμενο forum...πραγματικα φιλικο και πολυ καλο....ειμαι νεος στο forum και εχω εντυπωσιαστει...
Καλήμερα σε όλους!!
Είμαι κάτοχος Stilo 1.4 εδώ και 9 χρονιά. Έχω ακούση πολλά για τα Fiatakia μας άλλα έχω κάνει άπειρα ταξίδια και δεν έχω μείνει πότε αντίθετος με τους φίλους μου!!!! Το κακό είναι ότι έχω μόνο 59.000 km και δεν το πουλάω για κανένα λόγο 3.000€ που μου το ζητάνε (χωρίς να έχω σκοπό να το πουλήσω).
Άπλα πραγματάκια έχω επάνω μια μάσκα και πλαϊνά της novitec και είναι αρκετά να το ομορφύνει ποιο πολύ από ότι είναι!!!
Ευχαριστήσω για την αποδοχή.
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε!
Ευχομαι να εχεις ακομα περισσοτερα και ομορφα χιλιομετρα και να γουσταρεις το αμαξι σου καθημερινα!
Καλη παραμονη στο φορουμ και ελπιζουμε σε καποια συναντηση να σε δουμε και απο κοντα!