Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Καλήμερα σε όλους!!
Είμαι κάτοχος Stilo 1.6 3d κίτρινο εδώ και 2 μέρες. το πήρα σχετικά σε καλή κατάσταση για την ηλικία του είναι το 2003 με 120.000 χιλιόμετρα koni αμορτισέρ κίτρινα είχε και μπούκα και χοάνη μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος...
Καλοταξιδο και καλως ηρθες.ποσο το αγορασες το στιλο φιλε μου
?
3000 με την μεταβίβασή μεσα
Καλημέρα φίλε μου και καλό μήνα!
Καλώς όρισες στην παρέα μας! Καλορίζικο το Stilάκι σου με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Βάλε και καμιά φωτό του εδώ (http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...F%82%21/page61) να το καμαρώσουμε!
Καλως το παλικαρι απο τη Χαλκηδονα!
Καλως ηρθες στην παρεα φιλε! Καλα χιλιομετρα να εχεις και καλη διαμονη στο φορουμ!
Καλη μερα και καλως σας βρηκα παιδια. Ειμαι ο θωμας και μονιμος κατοικος αλιμου και προ ημερων πλεον και κατοχος στιλο.. Μπορω να πω ενθουσιασμενος για τα κομφορ που προσφερει παρα την ηλικια του (12 ετων)... Καλες βολτες πλεον σε ολους του στιλακιδες.. Και πολλα συγχαρητηρια για το φορουμ.. Εξαιρετικη δουλεια.
Καλως μας ηρθες Θωμα!
Καλα χιλιομετρα να εχεις με το αμαξι σου και να το γουσταρεις οσο περισσοτερο μπορεις!
ΥΓ. Βλεπω η παρεα των νοτιων ολο και μεγαλωνει!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας tomassito - Θωμά και να έχεις πολλά ευχάριστα , απροβλημάτιστα χιλιομετρα!!
Περιμένουμε καμια φώτο από το stilaki σου και να σε δούμε και από κοντά στη συνάντηση που θα κάνουμε ....
Λεπτομέρειες εδώ....
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...8E%CE%BD%CE%B1
Ευχαριστω για το καλωσορισμα και για τη προσκληση για τις 22\6.. Φωτο θα ερθουν συντομα αν και θελει λιγο μαζεμα το στιλακι αλλα στα χερια μου δεν προκειται να εχει παραπονο... Ασχολουμαι...
καλωηρθατε παιδια στη παρεα μας...καλα χιλιομετρα!!!βαλτε φωτο να σας δουμε!!!αν κ σας περιμενουμε να σας δουμε κ απο κονταα!!!