Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Όμορφο!
Η οροφούλα; Δουλεύει;
Καλως σας βρηκα και καλη χρονια! Ονομαζομαι Γιαννης και ειμαι κατοχος ενος fiat coupe 20Vt plus. ψαχνω για ενα μικρομεσαίο αυτοκινητο για.καθημερινη μετακινηση οποτε με ενδιαφερει.οικονομια και αξιοπιστια. εχω βρει μερικα stilo sporting το οποιο εχει και λιγο "χαρακτηρα". θα ηθελα να.μου πειτε τη γνωμη σας οσον.αφορα τις βλαβες τους και την γενικοτερη αξιοπιστια του.
Καλησπέρα φίλε Γιάννη. Καλή χρονιά και καλώς ήρθες!
Δεν θα ρωτήσω για το κτήνος σου γιατί θα μας πάρουν τα ζουμιά εδώ μέσα. :tongue2:
Αρχικά για ποιο μοντέλο (κυβικά) κοιτάζεις;
Οπως καταλαβαίνετε εχω εμπειρία απο Iταλια (Με οτι καλο και κακο συνεπαγεται για τις κακές γλώσσες..είμαστε παθιασμενοι τι να κανουμε!!!) Κοιτάω 1.4 16V για μειωμενα παγια εξοδα και σχετική οικονομια αλλά να έχει και λίγο τσαγανό..:P ...Είχα ένα Accent το οποίο με κάλυπτε με το παραπάνω δεν ζητούσε τίποτα για εκτός από τα σέρβις του και απίστευτα οικονομικό...έπρεπε να το αποχωριστώ και σκέφτομαι αν θα το αντικαταστήσω με ίδιο ή να κάνω το άλμα προς το Stilaki...:)
Καλημέρα σε όλους,είμαι καιρό στο club αλλά δε συστήθηκα ποτέ. Βασίλης το όνομα μου, από Μεταμόρφωση Αττικής και είμαι κάτοχος ενός 3θυρου Stilo, 1,2 του 2002, θαλασσί. Το αυτοκίνητο έχει οροφή (κλασσικά χαλασμένη) και τίποτα το ιδιαίτερο από εμφάνιση και στήσιμο.Τώρα αρχίζω τα καλά μαζέματα αν και έχω κάνει κάποια. Να ευχαριστήσω όλους εσάς στο club γιατί έχω βρει λύση σε αρκετά πράγματα από τα διάφορα ποστ που υπάρχουν από όλους εσάς.
Καλως ορισες φιλε στο club! Σιγουρα θα βρεις πολλες λυσεις στο forum αλλα και πολλες ιδεες για το stilo. Η ηλιοροφη σου τι ακριβως εχει παθει;
Η οροφή έχει σπάσει κλασσικά το λαμάκι που είναι από την πλευρά του οδηγού. Θα ανοίξω ένα σχετικό ποστ ή θα γράψω σε κάποιο αν κάποιος έχει από την πλευρά αυτή λαμάκι και του έχει σπάσει το άλλο, αν το πουλάει επειδή θέλω να τη δω να δουλεύει(από όταν το αγόρασα ήταν σπασμένο και δεν άνοιγε οπότε θέλω να τη δω ανοιχτή).Βέβαια σε περίπτωση που αυτός ο κάποιος δε θέλει να τη φτιάξει και θέλει να μου το πουλήσει.
καλησπερες παιδες .με λενε παναγιωτη και πριν μια βδομαδα αγορασα και εγω το stilo μου.ειναι τουα 2003 το avantage 1600 μαυρο με foul extra 3θυρο με δερματινα καθυσματα και πολλα πολλα αλλα καλουδια ,....ααα μην ξεχασο και οροφη γυαλινη ,ζαντες 17αρες ,θα βαλο φωτο αε λιγο .θελω να ρωτισο αν υπαρχει προβλιμα με την οροφη αθηνα εχουμε τιποτα ??? και αν γινοντε καφεδοπαρεες αυτον τον καιρο .
Πανω καλωσορισες,και καλοριζικο το stilaki σου!! Καλα και ασφαλη χιλιομετρα!!Για την εκδοση του "avantage"εισαι σιγουρος?μονο active και dynamic ξερω!!! Για θεματα οροφης ενας ειναι ο ειδικος. Ioannidis. Ειναι λιγο απασχολιμενος αυτον καιρο με τα απανωτα eurogrup,αλλα θα σου απαντησει συντομα.