Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
http://s21.postimg.org/glhioci13/stilo01.jpgΈχεις δίκιο τορα το πήρα και δεν θυμάσε πως λένε την έκδοση με τα ηλεκτρικά καθίσματα σπόιλερ στο πλαει και με mono μεςα αξεσουάρ . Πατάκια πεντάλ χειρολαβή χειροφρένου και μπίλια ταχυτήτων . Εχει 112800 χιλιόμετρα .φιμε παράθυρα θερμάνωμενα δερματινα καθίσματα με 2 μνήμες και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα 8 air bag esp abs abd Asr citυ τιμόνι Parkin control αισθητήρα ΒΡοχης και φοτων xenon φωτα led λαμπες πινακιδας και συστιμα ψεκασμου νερου στα φωτα εμπρος σημερα αναβαθμισα και την μπαταρια του σε VARTA SILVER 77AH και σκεφτομε να του αλαξω και λαδια σε castrol edge 5-40 . Κανένα αυτοκόλλητα του club θα βρω ;; Εγω μένω νέα ΜΑΚΡΗ και σε ευχάριστο για το καλοσορησμα φίλε μου
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΦΟΡΈΣΩ ΤΑ ΦΙΜΕ ΚΟΥΚΛΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ????
Καλώς όρισες στην παρέα και καλορίζικο φίλε Πάνο!
Πολύ όμορφο το Stilaki σου και απ'όσο βλέπω και πολύ εξοπλισμένο (Connect Nav είναι αυτό που βλέπω?)!
Ητανε αλλα το εβγαλα γιατι δεν λειτουργουσε σωστα ,εβαλα το κλασικο ραδιο cd και ετοιμαζομε για οθωνη τορα ,τεο που μπορο να νρω αυτοκολιτα ?? του club ??
Πάνο τι πρόβλημα είχε το NAV?
Ένα τσιπάκι που έκανε τον εγκλωβισμό στους δορυφόρους και ήτανε πάνω στην πλακέτα του navig έχανε τους δορυφόρους και σταμάταγε να λειτουργή . Ο αδελφός που ειναι ηκεκτρονικος και δουλεύει πάνω σε ΤΕΤΙΑ έψαξε μήπως λέμε μήπως και το βρω σαν ανταλλακτικό δεν μπόρεσε
Καλησπέρα και από την σειρα μου! με λενε θαναση η Ραφαιλ όπως θελετε !
είμαι κατοχος ασημι fiat stilo 3D 1.2 16V είμαι μολις 18 και θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω αν θα γινει τιποτε στην θεσσαλονικη για να μπορεσω να ερθω να σας γνωρισω και ολας!
το fiat εχω σκοπο να το κανω κιτρινο παρεπιπτοντος σε κανα μηνα !
το αμαξι εχει 177.000 χιλιόμετρα δυστηχως όταν το πηρα ειχε πεσει σε ένα κολονακι και ειχε χτυπησει σκυλο αλλα κατά τα αλλα αντεχει το θυριο! (κανενα από τα δυο δεν εκανα εγω)
φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα από το πως το εχω τωρα! ευχαριστω για την αποδοχή στο κλαμπ!
Καλως ηρθες στην παρεα! Μακαρι να γινει καποια συναντηση συντομα και να μπορεσουμε να τα πουμε απο κοντα αλλα τωρα το καλοκαιρι ειναι λιγακι δυσκολο μια και ολοι την κανουμε για καποια παραλια οποτε δεν μενει χρονος...
Ευχομαι να χαρεις το αμαξι σου και να το γουσταρεις οσο περισσοτερο μπορεις!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Καλως ηρθες στην παρεα! Μακαρι να γινει καποια συναντηση συντομα και να μπορεσουμε να τα πουμε απο κοντα αλλα τωρα το καλοκαιρι ειναι λιγακι δυσκολο μια και ολοι την κανουμε για καποια παραλια οποτε δεν μενει χρονος...
Ευχομαι να χαρεις το αμαξι σου και να το γουσταρεις οσο περισσοτερο μπορεις!
Σε ευχαριστώ πραγματικά ! Ήδη το χαίρομαι άπειρα το αμάξι! Κανέναν Οκτώβρη κάπου εκεί
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
StiloSasisma
Σε ευχαριστώ πραγματικά ! Ήδη το χαίρομαι άπειρα το αμάξι! Κανέναν Οκτώβρη κάπου εκεί
Καλώς ήρθες Θανάση!και ακόμα είσαι στην αρχή που να δεις μετά!
Σοφοκλή γιατί δύσκολα τώρα?
Να ανοίξουμε ενα τοπικ για συνάντηση
Δεν ψήνεται κανείς?
Εγω το ψηνω αλλα κάπου εκτός Θεσσαλονίκης η στην αρχή τέλος πάντων γιατί αν είναι για μέσα μέσα θαβεχω πρόβλημα λόγο το ότι είμαι νέος οδηγός .
18:00 σχολάω κάθε μέρα εκτός αν μάθω ακριβης ημερομηνία και την σκαπουλαρω ένα δυορακι νωρίτερα !
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ακη!