Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
akis_thess
Καλώς ήρθες Θανάση!και ακόμα είσαι στην αρχή που να δεις μετά!
Σοφοκλή γιατί δύσκολα τώρα?
Να ανοίξουμε ενα τοπικ για συνάντηση
Δεν ψήνεται κανείς?
Τωρα που καλοκαιριαζει οι περισσοτεροι απο εμας ειναι στις παραλιες και τις Κυριακες ειτε γυριζουν αργα ειτε ειναι κουρασμενοι οποτε δυσκολο να γινει συναντηση.
Βεβαια μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ και να δουμε συμμετοχες!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τωρα που καλοκαιριαζει οι περισσοτεροι απο εμας ειναι στις παραλιες και τις Κυριακες ειτε γυριζουν αργα ειτε ειναι κουρασμενοι οποτε δυσκολο να γινει συναντηση.
Βεβαια μπορουμε να ανοιξουμε ενα τοπικ και να δουμε συμμετοχες!
Άνοιξε ένα να ιδουμε !!! :D
Καλωσήρθες StiloSasima! Καλές βόλτες με την Stilara σου! Νίκος εδώ, Θεσσαλονίκη και εγώ φοιτητής, ότι χρειαστείς πες μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
StiloSasisma
Καλησπέρα και από την σειρα μου! με λενε θαναση η Ραφαιλ όπως θελετε !
είμαι κατοχος ασημι fiat stilo 3D 1.2 16V είμαι μολις 18 και θα ηθελα καποια στιγμη να μαθω αν θα γινει τιποτε στην θεσσαλονικη για να μπορεσω να ερθω να σας γνωρισω και ολας!
το fiat εχω σκοπο να το κανω κιτρινο παρεπιπτοντος σε κανα μηνα !
το αμαξι εχει 177.000 χιλιόμετρα δυστηχως όταν το πηρα ειχε πεσει σε ένα κολονακι και ειχε χτυπησει σκυλο αλλα κατά τα αλλα αντεχει το θυριο! (κανενα από τα δυο δεν εκανα εγω)
φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα από το πως το εχω τωρα! ευχαριστω για την αποδοχή στο κλαμπ!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θανάση ή Ραφαήλ ή όπως θέλουμε! :bleh:
Σε παρακαλώ την ηλικία να τη γράφεις ολογράφως για να τη βλέπουν μερικοί παππούδες που το παίζουν τζόβενοι!! (κοίτα πως θα αποκαλυφθεί μόνος του παρακάτω)
Πέρα απ'την πλάκα, εύχομαι να το χαρείς και να το αγαπήσεις όσο όλοι μας! Σιγά σιγά πληθύνεστε στα Βόρεια! Μπράβο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θανάση ή Ραφαήλ ή όπως θέλουμε! :bleh:
Σε παρακαλώ την ηλικία να τη γράφεις ολογράφως για να τη βλέπουν μερικοί παππούδες που το παίζουν τζόβενοι!! (κοίτα πως θα αποκαλυφθεί μόνος του παρακάτω)
Πέρα απ'την πλάκα, εύχομαι να το χαρείς και να το αγαπήσεις όσο όλοι μας! Σιγά σιγά πληθύνεστε στα Βόρεια! Μπράβο!
Σε ευχαριστώ πολύ τεο!! Το αμάξι απλά τα σπάει!!!!
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι ο Σωτήρης και πριν από 1 μηνά περίπου έγινα κάτοχος stilo και εγώ,μετά από πολύ ψάξιμο πήρα ένα 1.6,16v,3d,ασημί με 118.000km...Είμαι από Αθήνα-Καματερό.Το forum είναι πολύ καλά στημένο από ότι έχω δει και μπράβο σας που το κρατάτε τόσα χρόνια ώστε να βοηθούνται και οι νεότεροι όπως εγώ!Ευχαριστώ για την αποδοχή μου στο club!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ZaNTaLe
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι ο Σωτήρης και πριν από 1 μηνά περίπου έγινα κάτοχος stilo και εγώ,μετά από πολύ ψάξιμο πήρα ένα 1.6,16v,3d,ασημί με 118.000km...Είμαι από Αθήνα-Καματερό.Το forum είναι πολύ καλά στημένο από ότι έχω δει και μπράβο σας που το κρατάτε τόσα χρόνια ώστε να βοηθούνται και οι νεότεροι όπως εγώ!Ευχαριστώ για την αποδοχή μου στο club!
Καλωσόρισες παληκάρι , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα . Ψάξε πολύ , θα βρείς τα πάντα για το Stilo σου στα θέματα και για ότι δεν βρείς η θέλεις βοήθεια , εδώ είμαστε.....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
jason
Καλωσόρισες παληκάρι , καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα . Ψάξε πολύ , θα βρείς τα πάντα για το Stilo σου στα θέματα και για ότι δεν βρείς η θέλεις βοήθεια , εδώ είμαστε.....
Ευχαριστώ πολυ θα το χω στο νου μου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ZaNTaLe
καλησπερα Σωτηρη! καλος ηρθες στο κλαμπ! ετσι να γινομαστε πολλοι ξανα!! και γω πριν κανεναν μηνα μπηκα και ηδη γνωρισα μερικα απο τα παιδια! αντε να ερθουμε καποια στιγμη Αθηνα να γνωρισω και αλλους!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
StiloSasisma
καλησπερα Σωτηρη! καλος ηρθες στο κλαμπ! ετσι να γινομαστε πολλοι ξανα!! και γω πριν κανεναν μηνα μπηκα και ηδη γνωρισα μερικα απο τα παιδια! αντε να ερθουμε καποια στιγμη Αθηνα να γνωρισω και αλλους!!!
Καλός σας βρήκα!!!Ναι και εγώ ψήνομαι πολύ για συνάντηση.