Εμένα πάλι μου φαίνεται "άκυρη" η δυναμομέτρηση... :roll:
Δε γίνεται να έχεις απόλειες 21.5 ίππους!!!!! :shock: :shock: :shock:
Printable View
Εμένα πάλι μου φαίνεται "άκυρη" η δυναμομέτρηση... :roll:
Δε γίνεται να έχεις απόλειες 21.5 ίππους!!!!! :shock: :shock: :shock:
είναι 1,2
Παιδιά δεν είναι σωστή και φυσιολογική η δυναμομέτρηση....
Δεν γίνεται να έχει τόση ροπή,τέτοιες απώλειες,τόσα άλογα....
Γιαυτο ρωταω που την εκανε στην Θεσσαλονικη Θαναση γιατι αν πηγε σε αυτον που φανταζομαι τοτε ειναι κουλος ο ανθρωπος...Αρη πες μου και ποσα σου πηρε..
Αρη το δυναμομετρο λεει λαλακιες!!!τα ειπαμε κ απο κοντα!αντε βαλε κ τα υπολειπα πραγματα κ ελα να παμε μια βολτιτσα οι δυο μας!!!
Νίκο στο Ωραιόκαστρο μετρήθηκε το αμάξι. 60Ε φιλική τιμή. Έγινε μόνο μια μέτρηση. Οι 45 βάθμοί στην εισαγωγή δικαιολογούνται άνετα. 28 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία είχε, συν το γεγονός ότι ακόμα δεν έχω μονώσει το χταπόδι, οπότε όλη τη ζέστη την τρώει η χοάνη.Παράθεση:
Αρη που το δυναμομετρησες?Πιστευω οτι ηταν λιγο κουλος αυτος που χειριζοταν το μηχανημα.Εξαλλου δεν δουλευε και η ζυγαρια του.Παντως μου φαινεται λιγο απιστευτη η θερμοκρασια της εισαγωγης..45βαθμοι?Ελεος..μπροστα σε φουρνο το δυναμομετρησαν?
Σε λίγες μέρες φέρνει ένας φίλος διαγνωστικό μηχάνημα που κάνει και μετρήσεις σε real time. Εκεί θα δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του αμαξιού, και μάλιστα σε συνθήκες δρόμου...
Κάτσε να βάλω κι εγώ λάμπες νέον και σου έρχομαι!!!!!!! +15PsΠαράθεση:
Αρη το δυναμομετρο λεει λαλακιες!!!τα ειπαμε κ απο κοντα!αντε βαλε κ τα υπολειπα πραγματα κ ελα να παμε μια βολτιτσα οι δυο μας!!!
Καλα ρε Αρη μονο μια μετρηση?
Εγω το μετρησα 3 φορες!!!!
Παντως μουφα θα ηταν το δυναμομετρο!!!!
Καλα και εγω δεν λεω πως με τον ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ανεβασα 8 αλογα αλλα ειδα πολυ καλη διαφορα στην ροπη!!!!!
Παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το συνηστω ανεπιφυλακτα!!!!!
Αρη δοκιμασε σε κανενα αλλο δυναμομετρο!!!!
Μόνο "black dyno" από δω και πέρα. Ίσως ξαναπάω αν κάνω καμιά δραστικότατη αλλαγή στο μοτέρ...
Γιάννη το μέτρησες? Τί έβγαλες και κατω από ποιές συνθήκες( εξωτ. θερμοκρασία/ θερμοκρ. εισαγωγής. σχετική υγρασία κλπ)? Τα διαγράμματα τι λένε? Έστρωσαν οι καμπύλες?
Για σεμνά!!! Τα πρωτεία εδώ τα έχω εγώ... :)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf