Το πανο θα το στειλουμε πανω ρε!
Printable View
Το πανο θα το στειλουμε πανω ρε!
Καλη ιδεα αλλα ρε Γιάννη 1ον ειναι Κυριακή και όλοι θα πανε για μπανάκι, 2ον ξεκινάει η αδεια μου οποτε δε ξέρω αν θα μπορέσω.Συγνωμη που εχω χαθει αλλα εχει πεσει πού δουλεια τελευταια
Δυστυχώς έπρεπε να βρούμε μία ημερομηνία μετά τις εξεταστικές και το ότι είναι Κυριακή βολεύει να έρθουν όλοι επιστρέφοντας από το μπάνιο.
Μέχρι τις 10 θα είμαστε σίγουρα εκεί καθώς θα υπάρχουν και σπόνσορες με κληρώσεις σε ελαστικά, ζάντες και άλλα αξεσουάρ.
$#(*&@#*(&@$&^$(*&^#@(*^#@* !!!!!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Ναι όλων των υπολοίπων οι εξετα;στικές θα έχουν τελειώσει Γιάννη εκτός από τη δικιά μου!!!!!!δινω το τελευταίο μου μάθημα στις 4!!!!!!!!!Αν αλλάξει η ημερομηνία (εννοείται οχι για μένα) θα έρθω!!!Αλλιώς σας θέλω όλους στην τρίχα για να σας δω όμορφους σε κάποιο περιοδικό ή σε καμιά εκπομπή!!!!
ΤΟ ΠΑΝΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχθές έγινε πάλι η συνάντηση των υπευθύνων με τη συμμετοχή των παρακάτω club:
1. Alfa Romeo Salonica Club
2. Alfisti
3. Stiloclub
4. PuntoClub
5. ClubCento
6. Renault Club
7. Peugeot Sports Club
8. Focus Club
9. Subaru Owners Club
10. MX-5 Club
11. VW Club
12. Motorwomen Club
13. Ibiza Club
14. Scoda Club
15. 20VT Club
Επίσης έχουν ενημερωθεί και άλλα club τα οποία όμως δεν παραβρέθηκαν στη συνάντηση.
Επιβεβαιώθηκε ότι το σημείο συνάντησης θα είναι το Parking του νέου εμπορικού "FLORIDA" απέναντι από το ΙΚΕΑ στην περιοχή αεροδρομίου την Κυριακή 3 Ιουλίου.
Έχουν ενημερωθεί οι υπεύθυνοι του χώρου, η τροχαία, το ζαχαροπλαστείο "Plaisir" το οποίο θα ανοίξει ειδικά για εμάς εκείνη την ώρα, τα περιοδικά "FASTER" "CAR & DRIVER" και από τηλεοράσεις η "ΕΤ3" και ίσως το "TV100". Υπάρχει και η περίπτωση να είναι και μία κοπέλα υπέυθυνη για το ειδικό ένθετο, σχετικά με την αυτοκίνηση, της εφημερίδας "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ".
H είσοδος θα ξεκινήσει από τις 18:00 και θα παρακαλούσα όσο το δυνατόν να είμαστε όλοι στην ώρα μας εκεί. Το κάθε club θα έχει το δικό του χώρο και ο υπέυθυνος από κάθε club θα φροντίσει για τη σωστή τοποθέτηση των αυτοκινήτων.
Η είσοδος του parking είναι από την αντιπροσωπεία της TOYOTA, αμέσως μετά το βενζινάδικο της Shell που υπάρχει εκεί.
Να κανονίσουμε και μία συνάντηση μέσα στην εβδομάδα να συζητήσουμε κάποιες λεπτομέρειες.
Ωραίος ο Γιάννης. Προτείνω να δηλώσουμε και συμμετοχές... Εγώ θα είμαι εκεί σίγουρα τελικά και ελπίζω και τουρμπισμένος...
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8.
ΥΓ: Χεράκια έχετε????? Πληκτρολόγιο έχετε????? Γιατί δεν γράφετε μόνοι σας ποιοί θα έρθετε και έχω κάνει 45436457 edit το ποστ μου???? :P:P:P:P
Εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι. Θα χάσω και την ευκαιρία να τσαγιάσω και κανα focus που τα έχω άχτι...
Άντε, παιδιά, αφού θα έχουμε και τουρμπισμένο στην παρέα πρέπει να μαζευτούμε τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: