-
Επιχειρηματιας. Και εξηγω :
1. Εταιρεια Λαϊκης Τέχνης με τον αδερφο μου, ασημικα φωτιστικα κλπ.
2. Αντιπροσωπειες και συμμετοχη σε δημοσιους διαγωνισμους
3. Προγραμματιστης, εξωτερικος συνεργατης στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων
4. Εταιρεια Παραγωγης Medical Software μαζι με αλλα 2 φιλαρακια.
Αυτα για τωρα και βλεπουμε!!! :D
-
Εγω τι να πω? Αν και ηθελα να γραψω φοιτητης Επιστημης Υπολογιστων Πανεπιστημιου Κρητης (ΤΙ ΜΑ@@ΚΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ) γραφω Προγραμματισης και οτι εχει σχεση με υπολογιστες κλπ.
ΥΓ: Αληθεια Dina ποσο θα μου κοστισουν καλοκαιρινες διακοπες 1 βδομαδα γυρο της Κρητης (Ρεθυμνο, Χανια, Φαλασαρνα, Ελαφονησι, Βαϊ, Αγιος Νικολαος) απο Κυπρο? @ΑΜΑΤΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!
-
Φοιτητης στο Μαθηματικο τμημα στο Αριστοτελειο Παν.Θεσσαλονικης..εδω να δεις Θοδωρη εξεταστικη να σου φυγει το χαμογελο :P
-
οσοι θελουν να χτίσουν πρέπει να περάσουν και απο εμένα αλλιώς θα φανε τουλάχιστον 200000Ε πρόστιμο και θα τους βγει και η είσοδος στον 1ο όροφο και τα παραθυρα στο πάτωμα:).....Πολιτικός Μηχανικός.
-
Εκπαιδευτης Τηλεπικοινωνιακων Προΐοντων και Υπηρεσιων
Στον Ομιλο Εταιριων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Οποιος θελει κατι για κινητo ειμαι εδω!!!! :159
-
Όποιος βαρέθηκε να ανεβαίνει σκάλες για να πάει στο σπίτι του,όποιος θέλει να κατεβάζει το stilo στο υπόγειο αλλά βρίσκει στη ράμπα,έχω τη λύση!!!Έχω τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων,εγκαταστάσεις - συντηρήσεις κτλ κτλ.Και σταματήστε επιτέλους να βρίζετε το μ@λ@κα τον ασανσεριντζή που πάλι χάλασε το ρημάδι και ανεβένετε με τα πόδια...!!!!
-
Και πως θα χτισετε τα ονειρα σας αν δεν γνωριζετε που πατατε???
Πως θα οδηγησετε τα Stilo σας αν οι δρομοι κατολισθαινουν???
Πως θα ποτισετε αν δεν ξερετε το χωμα???
Πως θα υδρευσετε αν δεν βρειτε νερο???
Γι'αυτο ειμαι εγω εδω.............Γεωλογος Γεωτεχνικος
.
.
.
.
.
.
.
Για το πατημα, την ολισθηση και το νερο σας!!!!!!!!
-
Και πως θα τα κάνατε όλα αυτά αν εγώ όπως και ο Κυριάκος (aman17-2) δεν προστατεύαμε τα σύνορα μας ? Στρατιωτικός κι εγώ λοιπόν.
-
Βέβαια, όλα αυτά που κάνετε απαιτούν κόπο, αν λοιπόν πάθει κάτι η μέση σας, ο αυχένας σας κτλ κτλ (μακριά από εδώ, εκτός της πολύωρης οδήγησης του Stilo μας έτσι ;) ) εγώ ειμαι εδώ :) είμαι φυσικοθεραπευτής και αν θελήσετε κάτι πάνω στην δουλειά μου ευχαρίστως να βοηθήσω.
-
Μετα απο καθε κουραστικη μερα στο σπιτι τι κανετε για να σας παρει ο υπνος??
Βλεπετε τηλεοραση........Αχ αν δεν ειμουν και εγω να δουλευω πρωι βραδυ για την απολαυση σας?????
Τεχνικος στην τηλεοραση ειμαι...