Παίζει... Αναφέρομαι σε ένα χαζόψαρο που τη βρίσκει να χώνεται μέσα στα βράχια, έχει πολλά πτερύγια και χρώμα κλασικά γκρι...
Ίσως είναι αυτός ο κοκοβιός που λένε... :roll:
Printable View
Παίζει... Αναφέρομαι σε ένα χαζόψαρο που τη βρίσκει να χώνεται μέσα στα βράχια, έχει πολλά πτερύγια και χρώμα κλασικά γκρι...
Ίσως είναι αυτός ο κοκοβιός που λένε... :roll:
Λοιπόν φίλε μου Κουλου ορίστε τα 2 ψάρια να δείς και τίς διαφορές τους οπότε όταν ξαναπάς για ψάρεμα να μήν σου βγει ξυνό....
Η Στιλοβάτης Α.Ε σου παρουσιάζει στην δεξιά γωνία το αθλιο ψάρι με το όνομα γοβιός κοκοβιος ή κοβιάκος απαίσιος μεζές όταν τσιμπαέι και το φέρνεις έπάνω νομίζεις οτι φέρνει κάνα φαγκρί
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...0/kokovios.jpg
και στη αριστερη γωνία ο Power ranger των κακών ψαριών η Δρακαινα το ψάρι που σου χαλάει το μπαλαμούτι με το γκομενακι μες τη θάλασσα,σου χαλάει το ψάρεμα και τη διάθεση..
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...0/drakaina.jpg
καλά ψαρέματα!!
Ε δε μοιάζουν τα άτιμα;;; :roll: :evil: Φαντάσου πόσο μάλλον το σούρουπο με λiγοστό φως... :roll:
Τhanx πάντως! :)
Τίποτα!Οντως μοιάζουν αρκετά τα άτιμα..
Αφου λεμε ιστοριες περι ψαρεματος να σας πω και εγω την δικια μου...
Πηγαινα δημοτικο αν θυμαμαι καλα, και μια μερα πηρα την μεγαλη αποφαση να παω μονος για ψαρεμα (συνηθως ερχοταν και ο father παρεα) Τι το ηθελα? Ειχα παρει πολυαγκιστρο και ψωμι μαζι μου (πηγαινα για κεφαλοπουλα), τυλιγω τα αγκιστρια στο ψωμι και προσπαθω να πεταξω την πετονια. Η πρωτη προσπαθεια απετυχε και τοτε μου ηρθε η ιδεα! Αντι να πεταξω την πετονια με τον κλασικο τροπο (την γυριζουμε κανα 2-3 φορες και μετα την αφηνουμε) επιασα το ψωμι με το χερι και προσπαθησα να το πεταξω οσο πιο βαθια μπορουσα! Αυτο ηταν! Ενα αγκιστρι με περασε για ψαρι και καρφωθηκε στο μεσαιο δαχτυλο (τυχη ε?) Το τι τραβηξα μεχρι να το βγαλω δεν θελω να το γραψω... Ημουν μικρος ομως και δεν ηξερα, τωρα που μεγαλωσα ομως ηρθε η ωρα της εκδικισης!
Αν έχετε την εντύπωση πως με ό,τι βλέπουμε εδώ μέσα θα φοβηθούμε κ δεν θα ξαναπάμε στη θάλασσα
ΑΠΑΤΑΣΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σοβαρά τώρα...
stilovatis παιδί μου - λέέέμε τώρα (βλέπε διαφ. FANTA) - εύγε!!
Το κατέχεις το αντικείμενό σου!!
Τέλειες φωτογραφίες !!!! Thanks
Και λόγω του θέματος, πρέπει να θυμίσω σε όσους ξέχασαν την αθάνατη ατάκα της παραλίας...
"Γιαγιά προς εγγονό: Σάκηηηηηηη, μην πας στα βαθιά γιατί άμα πνιγείς θα σε σκοτώσω!!"
(sorry παιδιά, εγώ με Σάκη το ξέρω)
Σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια!!Παράθεση:
stilovatis παιδί μου - λέέέμε τώρα (βλέπε διαφ. FANTA) - εύγε!!
Το κατέχεις το αντικείμενό σου!!
Τέλειες φωτογραφίες !!!! Thanks
Πρεπει καποιος να πει της γιαγιας οτι δεν μπορει να τα εχει ολα δικα της!
Εγω το ξέρω με φίλες πανε στη λίμνη και λέει η μια στη άλληΠαράθεση:
"Γιαγιά προς εγγονό: Σάκηηηηηηη, μην πας στα βαθιά γιατί άμα πνιγείς θα σε σκοτώσω!!"
(sorry παιδιά, εγώ με Σάκη το ξέρω)
-Μωρη Ελα μες
-Οχι μωρη δεν μπορώ
-Μωρη Ελα μες
-Οχι μωρη μην επιμενς..Μου πε ο πατερασμ οτ αν πνιγώ θα με σκοτωσ..