Αν και δεν μιλησαμε πολυ στο event της Θεσσαλονικης, μονο η τρελα που κουβαλας και η αγαπη σου για το αμαξι και το Club με εκαναν να πιστευω οτι εισαι η ψυχη του Club και της παρεας (αναλογα με το που βρισκεσαι) Keep Going!
Printable View
Αν και δεν μιλησαμε πολυ στο event της Θεσσαλονικης, μονο η τρελα που κουβαλας και η αγαπη σου για το αμαξι και το Club με εκαναν να πιστευω οτι εισαι η ψυχη του Club και της παρεας (αναλογα με το που βρισκεσαι) Keep Going!
Όπως λέει και το άσμα......
Είναι ωραίος ο Μπάμπης ο φλού.....
(Γιατί έκανες ρε το τόπικ? σε πίασε κρίση ανασφάλειας??)
Καλο παιδι είσαι...δε λέω αλλα...πρέπεινα αλλάξεις αμάξι..αυτο που έχεις δεν σου ταιράζει...πρέπει να πάρεις ενα stilo 1.8 για κεράσεις τσαι και την υπολοιπη Βορειο Ελλάδα...
Τωρα που θα το τουρμπισει, (αρκει να το προσεχει...)
το ιδιο θα κανει...
Lipton please....
Αρε Μπαμπη με τα σβουριδια σου!!!!Απαιχτο παιδι,επιτελους τον γνωρισα και απο κοντα.Κανει τον μεγαλυτερο τζιρο σε εταιριες ελαστικων ο Μπαμπης οσο ολοι μαζι σαν Club :D :D :D :D
Πλακα πλακα φιλε Μπαμπη κοιτα η γυναικα σου να εχει πατερα τον εισαγωγεα ελαστικων μιας μεγαλης φιρμας να τα καις ανετα και να μην τα λυπασαι τα λαστιχα σου! (οχι πως τωρα τα λυπασαι δηλαδη...)
Και γω τους αγαπαω αφου να φανταστεις παντα με σταματανε και παντα μου δινει ο καθενας και απο ενα αυτογραφο του ειναι καλα παιδια!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Σε ολη την Ελλαδα αυτο ειπε χθες και ο φωτογραφος του MAXPOWER στους υπολιπους του περιοδικου οταν ρωτησαν ποιος ειμαι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Καλα αυτος αυτος ειναι τρελος τον ξερω γυρναει ολη την Ελλαδα τελευτεα τον πετηχα στο Αιγινιο τελικα απο που εισαι ρε μεγαλε λεει ενας αλλος!Παντος επαθαν πλακα που ξεκινησα Παρασκευη βραδι απο Εβρο για να ειμαι το πρωι στην φωτογραφηση δεν περιμεναν να ειμαι εκει τελικα ομως ημουν και στην ωρα μου!
Πραγματι θα ηθελα να δω ποιος ειναι αλλα πηστευω το εβαλε για πλακα η κατα λαθος δεν πηραζει για μερικους αλοστε ειμαι το μαυρο προβατο με την καλη σημασια!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aman17-2
Ευχαριστω ρε φιλε παντος εσενα σε βρισκω παντα στα πιο απηστευτα!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo