Re: Ενα μεγάλο μπραβο σε ολους μερος 2ο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Γιάννη κάνεις λάθος, δεν θα το συνεχίσω. Πιστεύω οτι μπορείς να καταλάβεις το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ έτσι?
Το καταλαβαινω αλλα πιο ευκολο ειναι το να παρεις τηλεφωνακι παρα να
κατσεις να κανεις ολοκληρο post!Νομιζω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Για να είσαι όμως ενημερωμένος:
1. Δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ τηλέφωνο για να έρθω επιλεκτικά σε συνάντηση.
Το εχεις κανει και μην ορκιστεις κιολας!Ακουσε με ξερω!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
2. Είναι λογικό να έχουμε κάποιες συμπάθειες σε ορισμένα άτομα που ταιριάζουμε περισσότερο, ηλικία, ενδιαφέροντα κτλ.
Δεν διαφωνω καθολου σε αυτο!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Αυτό όμως δεν εχει σταθεί ΠΟΤΕ εμπόδιο στο να μην παραβρεθούμε εάν κάποιοι λείπουν.
Μην το λες αυτο το εχεις κανει!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Ελπίζω να μετριαστεί ο εκνευρισμός σου, και να καταλάβεις την θέση μας. Εάν τώρα δεν θέλεις, so be it.
Δεν θελω να χαλασω τις σχεσεις μου μαζι σου αλλα ρε φιλε μην βγαινεις και λες κατι και τα κανεις ολα σκατα και μετα τα γραφεις!
Οκ?
1. Πές μου πότε έκανα επιλογή σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους.
2. Αν θυμάμαι καλά συμφώνησες με τα λεγόμενα μου στο "Τί γινεται"
Δυστυχώς, απο εδώ και πέρα δεν πρόκειται να ξαναπάρω θέση σε καμία δύσκολη κατάσταση, ούτε θα πάρω πρωτοβουλία να βγάλω τα κάστανα απο την φωτιά με το ΔΣ να κάθεται και να τα κοιτάει..... Μην μου ξαναπεί όμως κανένας σε συνάντηση οτι μας γράφουν κτλ.
Ούτε κι εγώ θέλω να χαλάσω την σχέση μου ούτε με εσένα, ούτε με κανέναν εδώ μέσα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε, ούτε να διεκδικήσουμε τίποτα.
Το τόπικ για μένα είναι locked.
Το τοπικ θα κλειδωθεί για 2 λόγους:
1. ΔΕΝ πρέπει να εξελιχθεί σε προσωπική διαμάχη ατόμων (υπάρχουν και πμ, τηλέφωνα, SMS, e-mail, ΕΛΤΑ, ταχυδρομικά περιστέρια κλπ).
2. Ανοίγει τοπικ στο "Γενικά" πάλι, με θέμα "Τι περιμένουμε - τι θα θέλαμε από το Stiloclub."