-
προς το παρον εγω περιμενω να σταματησει αυτη η φαγωμαρα και να επανελθουμε στα καλα πχ περασμενη ανοιξη που τόσο είχαμε ξεπαραδιαστει απο τις εκδρομες και ειπαμε να κανουμε λίγο κράτει..ενταξει το παρακαναμε όμως δεν λέω...παμε για αλλα...
μου αρεσει που βλέπω σχετικά νέα μέλη να συμμετέχουν ενεργα στο forum και με ποιότητα και θέλω να συνεχιστεί...
-
Όταν μπήκα, ήθελα απλά να βρω μικρές λεπτομέρειες για το καινούριο μου αυτοκίνητο που ίσως εμένα μου είχαν ξεφύγει.
Όταν σας διάβαζα, μου γεννήθηκαν απορίες αλλά δίσταζα να γράψω.
Είδα ένα μάτσο τρελλαμένους, τους ένοιωσα γιατί τα ίδια χάλια ήμουν εγώ, κι όταν περίμενα να με γιουχαίσουν ως γυναίκα driver, είδα μια παρέα που μου άνοιξε την πόρτα, με βάλανε στο καλό τους σαλόνι, μου έμαθαν πως να στρώσω το αμάξι μου, τσακίστηκαν να με βοηθήσουν με μια γρατζουνιά, χρεώθηκαν στα τηλέφωνα για να βάλω μια εξάτμιση, μου έκαναν μαθήματα για τη διαφορά των φίλτρων και της χοάνης, κι όσο κι αν η αμάθειά μου έσπαγε κόκκαλα, αστείο για ξανθιές δεν έγινα πουθενά.
Το φόρουμ έχει αποδείξει ότι η διάθεση υπάρχει.
Κι όταν κι εσύ που μπαίνεις έχεις την καλύτερη των διαθέσεων έχει να σου δώσει.
Κάποιοι ίσως να απογοητεύονται όμως ας μην ξεχνάμε ότι οι ανάγκες είναι υποκειμενικές, και ποτέ κανένας Stilodriver δεν λειτούργησε γιατί έπρεπε αλλά γιατί γούσταρε.
Αλλιώς δεν θα αγόραζε και Στίλο!!!!!
-
Για μενα το Club ηταν ενα ονειρο που ξεκινησε οταν πηρα το αμαξι!
Να φτιαξω το Club και η πρωτη σελιδα με λιγες γνωσεις τον Απριλη του 2003 ηταν ετοιμη και απλα ελεγε υπο κατασκευη!
Δεν ηξερα πως να το κανω!Και το αφησα ετσι οταν ξαφνικα μια μερα βρηκα το StiloClub ετοιμο!:)
Να βλεπω σε καθε συναντηση ανθρωπους που αγαπανε το Stilo και να ειμαστε ολοι εκει παντα!
Να μπορω να λυνω της αποριες μου!
Να εποφεληθω σαν μελος στα προνομια του Club(Εκπτωσεις σε μαγαζια)
Να πηγαινουμε εκδρομη οπως τοτε στον Βολο!
-
ΤΙ ΗΘΕΛΑ/ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ:
1. Τεχνογνωσία
2. Εξωστρέφεια
3. Lobbying
TI ΒΡΗΚΑ:
Και τα 3 από τα ανωτέρω + ορισμένες πολύ καλές περιπτώσεις ανθρώπων
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ/ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ:
1. Τεχνοκρατική αντίληψη
2. Ωριμότητα
-
Ήθελα / Περίμενα να βρω μια καλή παρέα, με όρεξη για όριμη και εποικοδομιτική συζήτιση πάνω στο Stilo και γενικά στην αυτοκίνηση, στηριζόμενοι στην κοινή μας αγάπη στους 4 τροχούς του Stilo ή όχι...
Βρήκα όντως αυτό που ζητούσα, γι' αυτό και ήρθα για να μείνω! Βρήκα επίσης πολλά άτομα που, από το forum κι όλας, φαίνεται ότι ξεχωρίζουν για τον χαρακτήρα και το ήθος τους! Μπορεί σε κάποιες συζητήσεις να διαφώνησα έντονα με κάποιους εδώ μέσα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κρατάω κακία (είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και για τα άλλα μέλη) και στο κάτω κάτω, δε γίνεται να συμφωνούν παντού οι πάντες! Δυστυχώς λόγω συγκυριών δε κατάφερα να ενσωματωθώ 100% στην παρέα, αφού απουσίασα από όλα σχεδών τα meetings και τις εκδηλώσεις... Ελπίζω να μπορέσω στο μέλλον να μπω και από αυτή την άποψη στην παρέα!
Θα ήθελα μόνο να εκλίψουν τα κρόυσματα έντονης αμφισβήτησης, διαφωνίας και άσχημης κριτικής που παρουσιάζονται τελευταία... Δεν ανησυχώ όμως! Όταν όλοι σχεδόν εδώ μέσα είναι γ@μώ τα παιδιά, ε, δεν παίζει να επικρατήσει το άσχημο αυτό κλίμα... Μπόρα είναι, θα περάσει!
-
Οταν την πρωτη φορα που ηρθε διπλα μου ενα κιτρινο Stilo και ανοιξε το παραθυρο του για να μου δωσει ενα χαρτακι (karateka για σενα μιλαω) που πανω εγραφε τη μαγικη διευθυνση του ιντερνετ www.stiloclub.gr εμεινα αφωνος! Μετα απο κανα δυο μερες εγινα μελος στο Club και την πρωτη φορα που πηγα σε μια συναντηση και ειδα τα παιδια που ηταν εκει καταλαβα οτι ειναι ενα σοβαρο Club καθως δεν με αφησαν ουτε μια στιγμη μονο μου μιας και ημουν νεος στην παρεα. Καθε στιγμη υπηρχε καποιος που μιλουσε μαζι μου και ετσι ενιωσα οτι ηξερα ολα τα παιδια απο καιρο και οτι δεν ειχαμε γνωριστει 5 λεπτα πριν. Μεσα απο το Forum που διαβαζω βλεπω το ενδιαφερον που δειχνουν ολοι για το προβλημα του ενος, την πλακα που κανουμε ματαξυ μας... Για να πω την αληθεια δεν τα περιμενα ετσι τα πραγματα και χαιρομαι που ειναι διαφορετικα. Νιωθω υπερηφανος που ανηκω σε ενα τετοιο Club και καθε φορα που βρισκομαστε πραγματικα νιωθω οτι "βυθιζομαι" πιο βαθια σε αυτο που λεμε ομαδα. Ας μην ξεχναμε οτι ολους μας ενωνει μια κοινη ιδεα, ενα κοινο παθος, μια κοινη αγαπη για ενα 4τροχο... Ολοι βρισκομαστε εδω για τα αυτοκινητα μας, για τα Stilo μας!
-
η αληθεια ειναι οτι και εγω στην αρχη περιμενα να βρω ενα ματσο πορωμενους οπως ανεφερε και ο stilovatis αλλα πολυ γρηγορα απο το καλοσορισμα κιολας ειδα οτι δεν ειχα δικιο. το club ειναι μια ευχαριστη παρεα που ανταποκριθηκε αμμεσα σε καθε μου ερωτηση και απορια σχετικα με την αγαπη ολων μας ...το stilo
το μονο που περιμενω πλεον ειναι επιτελους να καταφερω να παραστω και εγω σε μια συναντηση του club