Ημερήσια ή διήμερη εκδρομούλα
εχει και ντουζιερες στις παραλιες που λεω..και απιστευτο baraki στους αγ. σαραντα (οχι δεν θα παμε αλβανια) και ενα τεραστιο βραχο στην μεση για ηχομονωση...
βρε συ νικο καλοκαιριατικα να τρεχουμε στα βουνα..?ξερω εγω μωρε...υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εχει παει 8 το απογευμα να έχουν φύγει οι βαρβαροι και να εισαι αραχτός στην παραλία με καμια μπυρα...??
Πέτρο μου κατά τις 8 το απόγευμα θα είναι ώρα να γυρίζουμε πίσω...
Δεν ξέρω ρε παιδιά. Απλά εγώ είμαι τύπος του βουνού... Θα προτιμούσα τον παχύ ίσκιο μιας οξιάς, απόλυτη ησυχία, και να ακούγονται τα φύλλα όταν θα φυσάει...
Λυπάμαι, που δεν μπορώ ν' ακολουθήσω, λόγω φόρτου αγωνιστικού προγράμματος (εντός κι εκτός), αλλά -αν ψήφιζα- θα ψήφιζα κι εγώ μονοήμερο σε κάποιο κοντινό ορεινό προορισμό. Έτσι για ποικιλία κι αλλαγή, βρε αδελφέ (πέρα απ' τα γνωστά: κίνηση, 100.000 μουτζαχεντίν στο ίδιο μέρος το Σ/Κ κλπ)...
Παιδια και γω ειμαι μεσα για μονοημερη σε βουνο.Θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο και δεν θα ταλαιπωρηθουμε!Προτεινω και γω μονοημερη προς Ολυμπο μερια..Θαλασσα sucks...
ρε παιδια ειστε καλα????
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ??????
και το χειμωνα τι θα κανουμε..??παλι στο βουνο..??
Παράθεση:
ρε παιδια ειστε καλα????
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ??????
και το χειμωνα τι θα κανουμε..??παλι στο βουνο..??
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Η θάλασσα είναι γαμάτη, αλλά να πας να μείνεις 4-5 μέρες... Για λίγες ώρες να υποστείς ταλαιπωρία πολλών ωρών δεν λέει!!
Πάμε στα Πόζαρ στην Αριδαία να κάνουμε και μπανάκι θεραπευτικό.