Ο καθένας το βιολί του!!!
Καλά που διαβάσατε τι ζητάει το τόπικ στο οποίο είχατε ποστάρει και απαντήσατε ανάλογα!!!
Για ευνόητους λόγους τα ποστ σας χωρίστηκαν από το συγκεκριμένο τόπικ.
Printable View
Ο καθένας το βιολί του!!!
Καλά που διαβάσατε τι ζητάει το τόπικ στο οποίο είχατε ποστάρει και απαντήσατε ανάλογα!!!
Για ευνόητους λόγους τα ποστ σας χωρίστηκαν από το συγκεκριμένο τόπικ.
Όλα σωστά όσα είπατε.
2-3 διευκρινίσεις: Όταν πας σε έναν αντιπρόσωπο, για να αποσπάσεις κάποια χορηγία και κάποια συνεργασία (βλέπε έκπτωση στα service & ανταλλακτικά), δεν ρωτάει "είστε καλή παρέα?", "τα πάτε καλά μεταξύ σας?", "πάτε συχνά για καφέ?". Τον ενδιαφέρουν άλλα πράγματα. Πόσα μέλη είστε? Μαζεύεστε πολλοί σε συναντήσεις? Σε εκδηλώσεις συμμετέχεται? Γιατί αυτούς τους νοιάζει ο αριθμός, να φαίνονται πολλά Stilo και να γίνεται διαφήμιση. Γιατί να χορηγήσει μια εκδρομή, όταν βλέπει ότι θα πάνε 5 Stilo (θα μπορούσε να είχαν βρεθεί και τυχαία τόσα Stilo μαζί). Θέλει να μας δώσει έναν χώρο, πρέπει όμως να μαζεύονται και πολλά αυτοκίνητα, για να γίνετε βαβούρα και να διαφημίζεται. Ποιός θα ασχοληθεί με 4-5 Stilo????
Οπότε ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και λέμε ότι θα τρέχουμε για να διαφημίζουμε άλλους. Τους διαφημίζουμε σε αντάλλαγμα των παροχών τους. Αν δεν δώσουμε πως θα πάρουμε? Μας είδανε και γοητεύτηκαν από την ομορφιά μας?
Εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει τίποτα, εκτός του να είμαστε μια παρεούλα. Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε χορηγίες, ούτε ευκολίες, ούτε εκπτώσεις, ούτε τίποτα...
Όσο για προεδρία κλπ, δε νομίζω να έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι το ΔΣ έχει κάτι να κερδίσει! Ούτε έχει κάποια δύναμη. Είναι ένα μέσο να οργανώνονται πιο καλά οι δουλειές του club. Μόνο μπελάς είναι, αλλά για αυτούς που αγαπάνε το club είναι ευχάριστος μπελάς. Από τότε που είμαι μέλος, το μόνο που άλλαξε είναι να χάνω περισσότερο χρόνο από την δουλειά μου, από την προσωπική μου ζωή, να ξοδεύω χρήματα και να τρέχω από πόρτα σε πόρτα... ΟΠΟΙΟΣ θέλει, και μιλάω σοβαρά, μπορεί άμεσα να αλλάξουμε θέση. Χωρίς καμία παρεξήγηση, χωρίς κανένα πρόβλημα...
Εκλογές πρέπει να γίνουν και αν νομίζετε ότι τώρα είναι καλή περίοδος γιατί όχι. Θα εμφανιστεί κανένας ή θα είναι όμως μόνο το ΔΣ και 5-6 ακόμη???