Φίλε Φιατομανιακέ αν έχεις τα φράγκα, δεν θέλει 2η σκέψη... 1800!!!
Τα ρημάδια τα λεφτά κανονίζουν τι παίρνεις! Οι μισοί από εμάς, αν τα είχαμε, Abarth θα αγοράζαμε...
Printable View
Φίλε Φιατομανιακέ αν έχεις τα φράγκα, δεν θέλει 2η σκέψη... 1800!!!
Τα ρημάδια τα λεφτά κανονίζουν τι παίρνεις! Οι μισοί από εμάς, αν τα είχαμε, Abarth θα αγοράζαμε...
Πολλα κυβικα το abarth! Κι εμενα μου χει περασει απο το μυαλο αλλα.....! Φανταζομαι οτι κ η συντηρηση του θα ειναι ακριβη..
2400 σημαινει κατεβασμα και ευρω πρεπει να εχεις βαρια τσεπη και να εχεις και σιγουρα και αλλο αυτοκινητο..
Παράδειγμα ήταν...
Απλά, αν έχεις τα λεφτά πήγαινε στο 1800, δηλαδή αν σε ενδιαφέρει το γκάζι, αν ικανοποιείσαι με τις επιδόσεις του 1600 πάρ' το και βάζε τα 70€ διαφοράς τον μήνα στην άκρη και πήγαινε διακοπές...
η μπορεις να τα δινεις σε εμενα να στα κραταω για να μην τα χασεις..καλυτερα να μην βαζεις πολλα πανω απο το κεφαλι σου..παντως για ταξιδια και τα 2 ειναι εξαιρετικα..Παράθεση:
70€ διαφοράς τον μήνα στην άκρη και πήγαινε διακοπές...
Αν σκεφτεσαι και μεγαλυτερες ζαντες(ηδη οι 16αρες ειναι υπεραρκετες για 1.6) και εχεις τα χρηματα και μπορεις να παρεις το 1.8 μην το σκεφτεσαι καθολου.Για τον εξοπλισμο και τις επιδοσεις του ειναι value for money..
Απο αξιοπιστια κυμαινεται σε καλα επιπεδα,αρκει να μην κατσει τιποτα ασχημο με τα ηλεκτρονικα,αλλα και γιαυτο παιζει εγγυηση(2χρονια απο τα 5 ειναι τα πραγματικα)Καλη επιλογη!
Δηλαδη??Μετα τα δυο χρονια τι γινετα??Παράθεση:
2χρονια απο τα 5 ειναι τα πραγματικα)
Μετα τα δυο χρονια επειδη ειναι επεκταση αλλης εταιριας και οχι της FIAT αυτο σημαινει οτι καλυπτει οτι την συμφερει μηχανικα-ηλεκτρολογικα αφηνοντας σε εκτεθιμενο.Δεν ειναι οπως την ΗΟΝDA την εγγυηση που σου λεει 7 χρονια και το εννοει..οποτε εχεις δυο επιλογες:
1)Το χτυπας στο κεφαλι μολις περασουν τα δυο χρονια...εξαλλου ειναι καταναλωτικο αγαθο το αυτοκινητο πλεον
2)Το κρατας και κανεις το σταυρο σου μην βγαλει τιποτα σοβαρο γιατι την εκανες απο πλευρας εγγυησης τουλαχιστον.Αυτο μεταφραζεται σε ελαφρωμα της τσεπης σου με την μεθοδο bodyslim μεσα σε μια μερα:)
Καλο και αλλα μικρα γραμματα που περνανε απο την οθονη μας γρηγορα χωρις ναπρολαβουμε να τα δουμε..2+3 δηλαδη!!
να ρωτεισω εκτοσ αντειπροσοπιας που αλλου μπορω να παω γεια σερβισ γιατι θα μου το παρουν το 600 :128 δεν το γλειτονω και εχω χασει ειδη την εγκυηση????