προσθεσται στο βιογραφικο του οτι εχασε και τα μα..............λ.ια..του σπαζοντας το κεφαλι του που εφιγε απο τον Κων/νο.
Printable View
προσθεσται στο βιογραφικο του οτι εχασε και τα μα..............λ.ια..του σπαζοντας το κεφαλι του που εφιγε απο τον Κων/νο.
πολυ καλο......μα παρα πολυ καλο....ηταν υπευθυνος τουαγωνιστηκου τμηματος τησ ΣΙΔΗΚΑ..ειχαμε το αγω νιστηκο της φιατ ολα τα seicento τα cinguecento ola.....kai Πολλες Integrale.....μα παρα ποοοοολλλες.....
ειμαστε παντως τελειως :112 :112 :112 :112 :112
Εμείς είμασταν stilovati ναι!!
Και την ίδια μέρα επίσης κάπιος μου άφησε χαρτάκι του κλαμπ στο παρμπριζ στην οδό Αβέρωφ στην Αθήνα,ποιος????
Εγω!!!!Καλο ε???Γνωρισα το αμαξι σας και λεω ας τους ψαρωσω λιγακι..Χεχε..Ειχα παει για ακτινογραφια θωρακος για τον στρατο...Επισης την Δευτερα που πηγα και την παρελαβα ειχες παρκαρει ξανα εκει..να υποθεσω δουλευεις εκει???
Μεχρι στιγμης δουλευω τον κοσμο...Να φανταστω οτι ησουν και στο Χαιδαρι για καφε πριν λιγη ωρα γιατι το stilo ηταν παρκαρισμενο εκει..Παντως το αλλαξες πολυ απο την τελευταια φορα που σε ειδα.. :216 :216 ..τωρα θα το βαψεις χακι??Α καλο ε??Παράθεση:
να υποθεσω δουλευεις εκει???
Ναι, εκεί δουλεύω στο 13 νουμερο!
Τυχερό τυχερό νούμερο......απαππαπαπα
γιατι ρε θοδωρη..?τι εχει το 13..?13 γεννηθηκα, και παρασκευη κιόλλας γιαυτο προσέξτε...:)
α ναι ειναι και οι ακατανόμαστοι..
Και πριν λιγο ειδα το sound and stilo πλατεια Κρηνης και εβαζε βενζινη..τι γινεται..ολο εσας θα βλεπω βρε παιδια???επρεπε να χαιρετησω...
Και μετα απο το ασημι stilo που ειδα και δεν ξερει κανεις ποιανου ειναι..περναω αποψε και βλεπω ενα αλλο ασημι stilo παρκαρισμενο στο parking του Σεφ..πωλητηριο πισω και κατι χαρτια..σταματαω να ελεγξω...17αρες σποιλερ αναρτηση KW ..κοιταω στο χαρτι..αναλυτικα οτι ειχε το αμαξι πανω..στο ματι μου χτυπησε εντονα τα αυτοκολλητα απο το γνωστο Βελτιωτη Daras Development..πισω μπροστα,πανω στα σποιλερ..παντου..ναι ηταν τουρμπατο και αυτο...1600 και ποσα αλογα ελεγε πανω στο χαρτι?133...καλα τη πιεση επαιζε??0,3 bar...καλα ποσα stilo turbo κυκλοφορουν??