Εγω ετοιμαζομαι να δωσω εξετασεις αν προλαβω να διαβασω μορς,μεχρι τελος Σεπτεμβρη.
Printable View
Εγω ετοιμαζομαι να δωσω εξετασεις αν προλαβω να διαβασω μορς,μεχρι τελος Σεπτεμβρη.
s_bravo εσενα το yaesu ft 8500??ft100ειναι ο πατερας μου χομπιστας!!!και τα ξερω yaesu-icom-kenwood!!!κλπ κλπ!!!
?????????? Yaesu???? Icom???? ft 8500????? ft 100??? Ραδιογωνιόμετρα????? Ρε 'σεις!!! Ελληνικά ξέρετε??? Ένα ρημάδι ζευγάρι walkie-talkie θέλω, να μπορούμε να μιλάμε σε απόσταση 200-300 μέτρα όταν πάμε όλοι μαζί κονβόι!!!! Δεν θα μπούμε σε μυστική κωδικοποιημένη στρατιωτική συχνότητα!!!! :P:P:P
Νίκο,
σε απλά ελληνικά:
1. Μπορείς να βρεις αυτό που ακριβώς θέλεις, εδώ στη Θεσσαλονίκη και σε πολύ καλή τιμή (υπάρχει εξειδικευμένο κατ/μα στη Χαριλάου και τα παιδιά είναι προθυμότατα να εξυπηρετήσουν και να εξηγήσουν και σε πάρα πολύ καλές τιμές. Διαθέτουν τα πάντα από ασυρμάτους και τα GPS της GARMIN).
2. Ό,τι μηχάνημα και να πάρεις, πάντα θα μπορούν να σε "ακούσουν", αλλά κανείς δεν ασχολείται...
3. Για ό,τι θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε και στο τηλ. (πάρε το δικό μου από τον Καρατέκα ή θα σου το στείλω σε μήνυμα). Είμαι γνώστης και χρήστης και μπορώ να σου εξηγήσω ό,τι θέλεις (για να μην απασχολούμε το site εδώ πέρα).
Nαι εκεί βρήκα σετάκι Μotorola με €120.
Επειδή ξεφύγαμε για τόπικ σε "Αγγελίες", από την στιγμή που και ο Κυριάκος ήθελε να κλειδωθεί, προτείνω (αν συμφωνεί και ο Κυριάκος) να μεταφέρω το τόπικ στα "Off-topic" και να συνεχιστεί η κουβέντα μας εκεί...
κανένα πρόβλημα
τελικά ισχύει αυτό για την συχνότητα 466 που είναι δωρεάν και παράγγειλα τώρα ένα ζευγάρι από Pix 37 euro (+15 μεταφορικά)
φιλε νικο το κακο ειναι οτι με αυτα τα μικρα υπαρχει πιθανοτιτα με το που αφηνεις το πρες να ακους αλους 50 απο κατω!!!δεν μπορεις να βρεις υσηχη συχνοτιτα!!απο οσα ξερω μπορει να σε σενα να μιν ισχυει...
ναι στην Θεσσαλονίκη ίσως να είναι πρόβλημα γιατί σε απόσταση 3 κμ έχει χιλιάδες άτομα ενώ σε εμένα ....καμιά κατοσταριά.....
ένα πάντως που βρήκα στην πιχ 38 ευρώ (ζευγάρι) είχε 8 κανάλια με 38 υποκανάλια...
εεεε του πού...τη πιά.. :) :)
Ρε παίδες, μια που ανοίξαμε αυτήν την κουβέντα, τι διαδικασίες χρειάζονταν (άδειες κλπ) και τι συσκευές (κόστος πάνω κάτω) για να πούμε ότι σαν club οργανωνόμαστε και πέρνουμε cb (σωστά?) τύπου σαν και αυτά που χρησιμοποιούν τα ραδιοταξί, ώστε να ακουγόμαστε σε μεγάλες αποστάσεις και ειδικά Αθήνα-Θεσ/νίκη θα βόλευε πολύ (λόγω πολλών μελών)...