κάτι έμαθα ότι σε ένα punto με το soul μέσα και την ανθή οδηγό στις στροφές σηκώνονταν στις 2 πλαινες ρόδες και ο soul είχε βρωμίσει αληθέυει??
Printable View
κάτι έμαθα ότι σε ένα punto με το soul μέσα και την ανθή οδηγό στις στροφές σηκώνονταν στις 2 πλαινες ρόδες και ο soul είχε βρωμίσει αληθέυει??
ναι.....αληθεύει......Πήγαινε με ανάποδα όλο το δρόμο......
Πέταγε το pountaki!!! παρ'ολο το βάρος....χαχαχα!!
Φτου......17 χρόνια οδηγάω.....με το Στίλο θα μαζέψω τις κλήσεις του κόσμου....
Άλλη μία σήμερα, για υπερβολική ταχύτητα....60 έλεγε το σήμα.....εγώ έκανα λάθος και πήγαινα με 160....
"Μα για έναν άσσο κάνετε έτσι κύριε πόλισμαν;"
"Όχι μαντάμ...αλλά γιατί ακούτε Μακρόπουλο live που μου αρέσει και γιαυτό σας σταμάτησα!!!!"
"Αν σας δώσω το ένα cd να φύγω κύριε πόλισμαν;"
"Αν μου δώσετε το ένα cd μαντάμ, θα γράψω ότι πηγαίνατε με 100"
"Αν σας δώσω και το δεύτερο;"
"Θα βάλω όριο τα 90 και δεν θα αφαιρεθούν πόντοι μαντάμ"
"Πάσο"
"Τα βλέπω"
"Αύριο κύριε πόλισμαν τι cd να έχω;"
"Θα τρέχετε και αύριο μαντάμ;"
"Λες να πήρα το Στίλο για χελώνα;"
"Καλά....γράψτε μου τον Πλούταρχο και βλέπουμε!"
Και δεν με χαλάνε τα 17 ευρώπουλα.
Η γκρίνια στο σπίτι "που εγώ δεν έχω πάρει κλήση ποτέ, κι εσύ τις μαζεύεις όλες!!!!! "
"Καλά βρε αγάπη μου, θα σε παίξω κι εσένα. Θα σε αφήσω να οδηγήσεις να σε γράψουνε πουλάκι μου!!!!"
"Κι έχεις λεφτά για πέταμα!!!!"
"Μα το ελληνικό δημόσιο αγάπη μου, μας χρειάζεται!!!!"
Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και ποιος θα κάτσει στην ουρά γμτ να περιμένει να πληρώσει!!!!!!!
:lol: Χο
:lol: Χο
:lol: Χο! Γειά σου ρε Ναταλία...
την άλλη φορά να έχεις mp3 cd να μην πληρώσεις τπτ !!! :) :)
Ναταλια και παλι καλα να λες που σου εκοψε αρκετα...φαντασου να επεφτες σε κανενα στραβοξυλο.....οπως εγω το Πασχα
Κυριάκο.......εγώ έχω πουλάκι μου....ο μπάτσος δεν είχε όμως!!!! :ΡΡ
Στιλοβάτη....ναι η αλήθεια είναι ότι φάνηκα τυχερή. Κακά τα ψέμματα, έφταιγα μέχρι αηδίας.
Δεν τόλμησα όμως να πω τίποτα, κυρία κατέβηκα, τον ευχαρίστησα, και παρόλο που δεν ήταν γνωστός, κύριος!!!!!
Ενα απο τα καλα να εισαι γυναικα....μια γλυκια κουβεντα αρκει.. :211
Μόρφω,μια γυναίκα κάνει ένα stilo πιο όμορφο ακόμα και όταν δεν της ανήκει!Ξέρω που σου λέω!
Ναταλία θα έρχεσαι μαζί μου να γλιτώνω κλήσεις;Βάζω εγώ τα CDs!!!