Ε αφου ειναι φιλος του πατερα σου..μην το σκεφτεσαι..πηγαινε το και πες μας εντυπωσεις..
Printable View
Ε αφου ειναι φιλος του πατερα σου..μην το σκεφτεσαι..πηγαινε το και πες μας εντυπωσεις..
Δεν με γνωρισες;;; :162
Σε συγχωρω ομως! :D
Εκει ημουν, τωρα πως τα καταφεραμε και δεν τα ειπαμε... Τι να πω...
Σε καποιο απο τα επομενα meeting η στην εκδρομη θα εχουμε την ευκαρια να τα πουμε απο κοντα!
νικολα..αυτο που επαθε ο καρατεκα δεν νομίζω να ήταν ο κανόνας γιατι και εγω άλλαξα αντλία ναρού στην xtra εγγύηση (γύρψ στα 200Ε έκανε κανονικά) και ο ταβο σώμα πεταλούδας 800Ε χωρίς καμία μα καμία δυσκολία...
γενικά ισχύει και λέει ακριβώς για πια πράγματα ισχύει στο βιβλιαράκι...σε αυτα που αναφαίερει (και είναι πολλά) δεν μπορούν να αρνηθούν να τα καλύψουν...
Fiat μωρε να είσαι cool οτι και να τύχει.....
Ανεξαρτητο συνεργειο που να το ξερεις!
Εγω αμεσως μετα την ληξη της εγγυησης το πηγα στο συνεργειο που παω και τις αλλες 2 ιταλιδες μου!! 100 φορες καλυτερος και μου εντοπησε και προβλημα στα πιστονακια απο τα εμπρος φρενα που δεν το ειχε δει η αντιπροσωπεία!!
:wink:
Εγω θα παραμεινω στη FIAT γιατι ειναι φιλος ο αντιπροσωπος.Ετσι οποτε με τσατιζει τον βριζω & μου περναει.
Σοβαρα ομως δεν εχω παραπονα ουτε απο τιμες,ουτε απο εργασια
Γίνεται ένας χαμός με τις εγγυήσεις αλλοι λένε πως αν το πας αλλού την χάνεις αλλοι λένε πως αν το άλλο συνεργείο υπογράψει υπέυθυνα το βιβλίο ισχύει η εγγύηση.Η γνώμη μου είναι τώρα που δεν έχεις πια εγγύηση να το πας κάπου αλλού που ξέρεις πως είναι καλό συνεργείο και θα είναι και φθηνότερα σίγουρα.Στις αντιπροσωπίες δουλεύουν συνήθως κάτι μαλ@#€$ :217 που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα.Βέβαια αν έχεις μείνει ευχαριστημένος από τιμές και εξυπηρέτηση της αντιπροσωπίας στην περιοχή σου....εγώ εχω σπαστεί,σκεφτομαι να το πάω αλλού και ας χάσω και την εγγύηση που είναι και 7 χρόνια!
stilovatis ξερεις σε ποιο συνεργειο στην Πάτρα γιατι σε λιγο θα παω για λαδια!!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
stilovatis σε ποιο συνεργειο στην Πάτρα?Εχει έρθει η ωρα μου για λάδια και σκεφτομαι Ζαφειρόπουλο ή Κοκοβίκα!Αυτο που είπες για το σερβισ ποιο έίναι?
Είναι και ο Καπλάνης στην Πάτρα.....