Γνωμες παρακαλώ!!!stilo 1.6 μεταχειρισμενο
πήρα τηλεφωνο Σιδήκα.έχουν δυο 1,6. θα παω να τσεκάρω το απόγευμα ή αύριο. Τα χλμ. είναι όντως λίγα και παραξενεύομαι κι εγώ. γυρίζουν εύκολα τα χλμ στους ηλεκτρονικούς χιλιομετρητές; και γιατί κάποιος να γυρίσει τόσο πολύ κραυγαλέα τα χλμ σε ενα stilo toy 2002; είτε 20 είτα 60 χιλιάρικα να έχει ιδια τιμή θα πωληθεί.για να δούμε τι θα δούμε.... :roll:
Να ζητήσεις να σου δείξουν τα service του αυτοκινήτου. Εκεί θα δεις σε ποια χλμ έκανε το τελευταίο service και μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τα χλμ του.
μόλις γύρισα από Σιδήκα...ζαλίστηκα!!!είχε ένα φανταστικό 2.4 θαλασσί με δέρματα και skywindow... :104 φανταστικό!!! 23 χιλιαρικα thank you very much! είδα και δυο 1.6 του 2004 το ενα και του 2003 το άλλο.14 και 12,5 χιλιάρικα αντίστοιχα.μμμμ....είδα και το πρώτο που ζαχαρώνω ξανά...τι να πώ ρε ****το...θα ζητήσω να δω service book μπας και βγάλω άκρη..karateka δε θα ενδιαφερόσουν για καμια ανταλλαγή της βαρκούλας μου με το stlo σου ε;;;χεχεχε :wink: :wink: :wink: (σοβαρα τώρα!!!)
Κάτσε... τώρα θα βάλει Car PC!!!
Re: Γνωμες παρακαλώ!!!stilo 1.6 μεταχειρισμενο
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Κάτσε... τώρα θα βάλει Car PC!!!
Ποιος είπε ότι θα το βάλω σε Stilo Χρήστο...
κοιτώντας το service book τι θα πρέπει να δω; το πρώτο service πότε γίνεται σε ένα stilo; 30.000 χλμ;
Kάθε 20000km γίνονται τα μεγάλα.
από όσο το έψαξα λίγο όταν μπήκα μέσα,πατώντας το κουμπί mode αριστερά από το τιμόνι γράφει κάποια στιγμή στην οθονη στο καντραν service και σου λέει νομίζω πόσο θέλει για το επόμενο service (ή όχι;) τελικά το αμάξι έχει κάπου στα 16000 και κάτι χλμ. το service στην οθονη εμφάνισε ένα αριθμο κάπου στο 13000 και κάτι.συμπέρανα λοιπόν ότι θέλει άλλα 13000 και κάτι για το service. καταλαβα λάθος ή κάτι βρωμάει;;
Κανονικά σου λέει πόσα χλμ θέλει ακόμα για να φτάσει στα 20000, ή 40000 κ.ο.κ.
Βέβαια αυτό εξαρτάται από το πότε μηδενήστηκε από το Examiner. Αν λέει ότι έχει 16000χλμ τότε θα έπρεπε να λέει 4000χλμ για service αν δεν κάνω λάθος, και όχι 13000.
ωραία...δλδ. τι παίζει τώρα; γυρισμένο κοντερ ή service σε χρονική στιγμή που δεν χρειαζόταν; πάντως όταν μπηκα μέσα έπαιξα αρκετά με τα κουμπια και τα ηλεκτρονικα ψάχνωντας να δω κάτι που θα ανάψει ενώ δεν πρέπει!χεχε! τιποτα!όλα φάνηκαν καλά...αύριο θα ξαναπάω να το δω πάλι. αρχίζει και μου αρέσει όλο και πιο πολυ το stilo!!!