θυμισέ το μου από βδομάδα να το κοιτάξω γιατί τώρα δεν παίζει και πολύ χρόνος...
Printable View
θυμισέ το μου από βδομάδα να το κοιτάξω γιατί τώρα δεν παίζει και πολύ χρόνος...
aman καθωτι ηλεκτρολογος εχω βαλει πολλα home cinema!το καλωδιο ειναι μακραν καλυτερο του ασυρματου,,βεβαια καλης ποιοτητας..τωρα αναλογα τι διαθετης τετοια πιοτητα εχεις....τα παντα παιζουν ρολο μα πιο πολυ για την ακουστικη, παιζει η θεση τω ηχειω αναλογα με το χωρα και τη θεση που θα εισαι εσυ για να ακους...παντως ηlegrand εχει καναλι look ξυλο και δεν φενεται μια ειναι λεζαντα!!αλλα απο τιμη ΘΑΝΑΤΟς
Νομίζω ότι μετά από κάποιο σημείο όλα τα περί Hi-Fi είναι ανούσια. Δεν νομίζω ότι το αυτί κανενός καταλαβαίνει τη διαφορά που οφείλεται στο ότι το δεύτερο δεκαδικό ψηφείο στην τάδε μέτρηση, είναι καλύτερο από την δείνα μέτρηση (γιατί εκέι έχουν φτάσει οι διαφορές). Χώρια που ο θορυβος του περίγυρου στους χώρους μας τα καλύπτει όλα ενώ μεγάλο μέρος των πηγών που χρησιμοποιούμε (βλ. mp3, divx) είναι ήδη σε ποιότητα που ισοπεδώνει τα περί Hi-Fi. Εκτός κι αν στήσουμε και ανηχο'ι'κό θάλαμο... :shock:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilo-hraklis
Πάντως συμφωνώ με τα περί καλωδίων vs. ασύρματων.