Λοιπόν, από ότι βλέπω θα παίξει συνάντηση εντός έδρας (Κάλφα κανόνισε να λείπεις!!). Για πότε τελικά? Σάββατο ή Κυριακή?
Printable View
Λοιπόν, από ότι βλέπω θα παίξει συνάντηση εντός έδρας (Κάλφα κανόνισε να λείπεις!!). Για πότε τελικά? Σάββατο ή Κυριακή?
Σάββατο απογευματάκι κατά τις 7:00 μ.μ. Βολεύει; Να είναι και μέρα ντε! Όχι σαν το κρυφό σχολειό που λέει και ο Νίκος...
Άντε, για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε έως τώρα:
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas
4. DontMKsense...
Σοφοκλή είσαι ακόμη μέσα;
Κύριοι, μπορεί να "παίξει" SMS και για τους υπόλοιπους;
Εγώ είμαι Οκ για τις 7 το Σάββατο...
Και ο μικρος ειναι μεσα!!!
οκ μέσα και γω για το Σάββατο..αλλά να "παίξει" και sms γιατί μέχρι το Σάββατο θα το ξεχάσω 10 φορές :P
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas
4. DontMKsense
5. ammoulianiotis
Οι άλλοι που είναι? Ακόμη μπάνια κάνουν? Athanasios, Sparck, Panoramix, Spyros κλπ κλπ....
Θανάση (THADEM), άντε ρε μ@λ@κ@!!! Γμτ Πλαίσιό μου!!! 10.000€ αγορά σε 1 μήνα σας κάναμε! Πάρε και λίγη άδεια να σε δούμε! Θα σε πάρω από το αυτί το Σάββατο... :P
Ο Χρήστος, ο Δημήτρης (Panoramix) και οι άλλοι σπάνια μπαίνουν στο site, οπότε ένα SMS θα ήταν απαραίτητο!
Γιάννη θα το κάνεις;
Δηλαδη να πουμε 7 κλασικα στο Les amoi?
Πρώτη συνάντηση, σηματοδοτώντας και το τέλος καλοκαιριού και μπράβο σε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί. Φαίνεται ότι η Stilo-παρέα παραμένει ενωμένη και θα έρθουν και τα καλύτερα. Περάσαμε υπέροχα και γελάσαμε πολύ.
Να συστηθούμε κι'όλας.
http://briefcase.pathfinder.gr/downl...ilomeeting.jpg
Από αριστερά: Arf (Άρης), Spark (Χρήστος), Karateka (Γιάννης), ΓΙΩΡΓΟΣ (Γιώργος), MAD (Στέργιος), Μάνος από alfisti, Magelanos (Nίκος), Alfiman (Δημήτρης), Koulou (Αποστόλης), Ammoulianiotis (Σοφοκλής), ckalfas (Χρήστος) και οι κυρίες τους.
Καλό χειμώνα παιδιά...
Νίκο εσύ που είσαι αγόρι μου που οργάνωσες το meeting? Πάλι τσαγάκια μοίραζες και ξεχάστηκες?
Γεια βρε Σαλονικα...!!!!
Μεσα στη καρδια μου ειναι αυτη η Πολη.