Του χρονου σιγουρα θα ειμαστε παρεα,να 'στε καλα!
Printable View
Του χρονου σιγουρα θα ειμαστε παρεα,να 'στε καλα!
Απο οσα διαβασα ηταν μια ηδονηστικη εμπειρια χαλαλη η οποια κουραση αντε και του χρονου ποιο πολλα ατομα.
Του χρόνου Γιώργο να είμαστε γεροί, θα πάμε περισσότεροι!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο georgevas
Πετρο αν γινεται να κατεβασεις το Cubase και να τα κοψεις να τα ραψεις και να ανεβασεις αυτα τα σπανια ηχητικα ντοκουμεντα....please.Ειδα οτι κρατας φωτογραφικη.Opote klipakia θα εχεις σιγουρα.Επισης τιποτα φωτογραφιες βρε παιδια.Απ την αλλη εβδομαδα θα φτιαξω τον ftp μου να τα ριξετε μεσα και να βλεπουμε απο κει για το club τα μεγαλα...
Μπραβο σας βρε παιδια,και του χρονου με υγεια να παμε περισσοτεροι και οπως κανουν συχνα οι HarleyDavinson Club να παμε οδικος.
Να είσαστε όλοι καλά και να κανονίσετε και του χρόνου παιδιά! (μακάρι να μπορέσω να έρθω κι εγώ)
Παιδια τι να πω και τι να γραψω...Απλα το ολο σκηνικο ηταν απεριγραπτο,φανταστικο,τελειο συγκλονηστικο τουλαχιστον για τις ωρες που ειμασταν μες στην πιστα.Κραταγαμε με υπερυφανεια την ελληνικη σημαια με το που κατεβηκαμε απο το πουλμαν δεμενη πανω σε ενα μεγαλο κονταρι και ανεβαιναμε για την πιστα συνηδειτοποιοντας οτι ολοι μας κοιτανε.Ανεβαινουμε στις κερκιδες και αφου βρησκουμε τις θεσεις μας που απο τη χαρα μας δεν μας ενδιεφεραν και πολυ αφου για κανα διωρο ειμασταν ορθιοι και βγαζαμε ατελειωτες φωτογραφιες.Φυσικα ειχαμε και πελατες που ερχοντουσαν και βγαζανε φωτογραφιες με τις δικες μας σημαιες περιτο να σας πω οτι ειχαμε παρα πολλους ελληνες.
Η αποθεωση ειρθε οταν ακουσαμε για πρωτη φορα τουλαχιστον δικη μου τον ηδονηστικο θορυβο της FERRARI ηταν απλα τρομερος.
Υπηρχαν πολλες καλες στιγμες και φυσικα με την απαραιτητη δοση πολυ καλης παρεας που ειχα σε αυτο το ταξιδι μπορω να πω οτι ηταν απο τις καλυτερες στιγμες που εχω ζησει.
Ελπιζω στο επομενο να καταφερουμε να ειμαστε ολοι μαζι.
Αααα σας ειπαμε το καλο απο ολη την εκδρομη στον γυρισμο ο Soul οδηγουσε το κονβοι και ετσι κοματια που κατεβαιναμε τσιμπησαμε και δυο φωτοκλησεις για σουβενιρ.