Τέτοια ν' ακούω Γιάννη! Έτσι...
Εύγε νέε μου για την επιλογή σου!
Printable View
Τέτοια ν' ακούω Γιάννη! Έτσι...
Εύγε νέε μου για την επιλογή σου!
Το είδα το κίτρινο θηρίο στου Δημήτρη σήμερα, έτοιμο για "ξύλωνε-ράβε" και να γίνει πρώτο! ;) Βεβαίως, βεβαίως, είδα και τον Γιάννη, που συμφωνήσαμε συνομοτικά ότι θα φέρνουμε μόνο κίτρινα Stilo στο club, και σιγά σιγά, όσα δεν είναι κίτρινα, όταν βρισκόμαστε, θα πηγαίνουμε δήθεν τουαλέτα και θα βάφουμε, μια το φτερό, στην άλλη συνάντηση το καπό κλπ κλπ, ώσπου όλα να γίνουν κίτρινα!!!! :P:P:P:P:P
Πέτρο τα ξέρω όλα αυτά που λες αλλά η ερώτηση είναι πως δουλεύει αυτό το ΕSP και πως ενεργοποιείται; πχ στον πανικό σου πάνω μέσα στην στροφή με τέρμα πατημένο το φρένο η κάπως αλλιώς από μόνο του δουλεύει.
Mόλις το αυτοκίνητο αρχίζει να πηγαίνει με τα 4, το ESP ενεργοποιείται προσπαθώντας να κάνει τέτοιο καταμερισμό ροπής στις ρόδες ώστε να σταματήσει την ολίσθηση.
Συνήθως το καταλαβαίνω όταν πάει να φύγει ο ****ς και είναι σαν να σου δίνει μία κλωτσιά και να βάζει το αμάξι στη γραμμή του (σε οριακές καταστάσεις). Σε καταστάσεις που έχεις ξεφύγει από τα όρια θα νιώσεις πάνω στη στροφή όλο το αμάξι να τρέμει και να πέφτουν οι στροφές της μηχανής. Έτυχε να μπω επίτηδες στο Πήλιο (Βιζίτσα) σε δεξιόστροφη ανηφορική φουρκέτα με 60km/h και να με βγάλει με 20km/h.
Παντως θα ηθελα να μας δω μετα απο 5-6 χρονια που θα γαργαλιομαστε να τα δωσουμε,τι θα λεμε ο ενας στον αλλο :(
Καλο μωρε αλλα παλιωσε..θελω κατι πιο καινουργιο...Να μωρε φωναζει η γυναικα μου..να παρουμε πενταθυρο τωρα που ερχεται και το παιδι...Παράθεση:
Παντως θα ηθελα να μας δω μετα απο 5-6 χρονια που θα γαργαλιομαστε να τα δωσουμε,τι θα λεμε ο ενας στον αλλο
Αυτό μην το γελάς. Είναι ζόρι να σκύβεις σε 3θυρο για να βάζεις το μωρό πίσω.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilovatis
Ακομα νεοι ειμαστε!!παντως ενα τριθυρο ειναι πιο ασφαλες αλλα δυσχρηστο για μεγαλες οικογενειες...(2+..)Παράθεση:
Αυτό μην το γελάς. Είναι ζόρι να σκύβεις σε 3θυρο για να βάζεις το μωρό πίσω.
karateka εγραψε:
Για αυτό μ'αρέσεις Γιάννη, γιατί το σκεφτικές από την αρχή και είπες δεν το παίρνω με οροφή να το βάζω από πάνω. :twisted:Παράθεση:
Αυτό μην το γελάς. Είναι ζόρι να σκύβεις σε 3θυρο για να βάζεις το μωρό πίσω.
Aμ τι νόμιζες...Προσέχουμε για να έχουμε...