Πριν απο Ριτσωνα μεχρι Χαλκιδα 14λεπτα με την αλφα (μπαμπας οδηγος).
Αθηνα-Πατρα 1.15 με το Bravo.
Printable View
Πριν απο Ριτσωνα μεχρι Χαλκιδα 14λεπτα με την αλφα (μπαμπας οδηγος).
Αθηνα-Πατρα 1.15 με το Bravo.
Το προβλημα στην Ελλαδαρα μας (την αγαπημενη που οτι και να γινει την αγαπαμε με τρέλα),ειναι οτι οι χρονοι για ενα δρομολογιο ποικιλουν για το λογο οτι η υποδομη των δρομων (μπαριερα,κλισεις,ασφαλτος,σημανση,νομοι,κτλ) δεν εξασφαλιζει ενα ηρεμο και γρηγορο ταξιδι στους ΙΧδες.Οταν λοιπον σε ενα δρομο που θες να ανοιξεις το εργαλειο σου εχεις μπροστα σου 3 επικαθημενα κομβοϊ (χωρις κενα μεταξυ τους),πανε στη μεση γιατι κινουνται με 120-140 και απο απεναντι εχουν βγει οι Highlander με τα λεωφορεια πανω στη διπλη και προσπερνανε...οι χρονοι πανε περιπατο...
Αμα δεν υπαρχει μπαριερα και μειωμενη κινηση,εγω προσωπικα παντα δεξια με τα 3/4 δεξια και πανω στη δεξια-μικρη λωριδα.
Δεν αξιζει...
Από αερογέφυρα Θεσ/νίκης - Λέσχη αξιωματικών Αλεξ/πολης --> 1:55 με το Stilo όταν ήμουν φαντάρος στην
2ώρες μόνο????
Εχτές Πόρτο Χέλι - Κηφισιά απο Επίδαυρο 1:55..... Χαλαρά στην ΕΟ και ΑΟ, στις στροφές τέζα....
Θεσσαλονικη - Γρεβενα (απο τα δικαστηρια) 1 ωρα και 32 λεπτα
Θεσσαλονικη - Τρυπητη (πηγαινα για μπανιο) 1 ωρα και 10 λεπτα!
Και χωρις φωτογραφιες δωρο!
Νικολα απο περιεργεια ποσο σου εκαψε??Παράθεση:
Από Σύριο (Αθήνα) - Θεσ/νίκη --> 3:15 με το RX8 όταν πήγα να πάρω τον αδερφό μου που ορκίστηκε.
Xα, τη μέτρησα τη διαδρομή όταν πήγα Λευκάδα. Σε έφαγα, 1:22.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Με τον πατέρα μου και με το Tempra τότε, Πάτρα (πλατεία Γεωργίου) - Θεσσαλονίκη (σπίτι μου, Βότση, Καλαμαριά) 4 ώρες και 15 λεπτά, με ferry φυσικά (ποια γέφυρα τότε) και 20 λεπτά κατακλισμό στον Μπράλλο!
Για γνώστες Πηλίου: Χόρτο - Αργαλαστή 3λεπτά και 27 δυτερόλεπτα, πραγματικά στο 105%, με προσπέραση ένα σκουπιδιάρικο, πραγματικά ό,τι πιο γρήγορο έχω κάνει σε στροφιλίκι και με διαφορά...
αα καλα αν πιασουμε πηλιο σωθηκαμε...
μια φορα δεν μετρησα χρονο αλλα πηγαινα με την ταυτοτητα στο στομα...
σκηνικό.:
8 το πρωι κυριακής και αφου ξύπνησα απο μια μυγα στην παραλία (είχαμε μείνει εκει τι βράδυ) έψαχνα απεγνωσμένα για καφέ...
οπότε ξυνόβρυση-αργαλαστη άστα ούτε να το θυμαμαι δεν θέλω...
Δεν επινες ενα φραπεδακι στην Τουρκια?
Καλυτερα θα ηταν!!!