Ζήτω ο 1,9 Diesel Turbo /......(όταν και αν καταφέρω να τον βάλω)
Printable View
Ζήτω ο 1,9 Diesel Turbo /......(όταν και αν καταφέρω να τον βάλω)
Με 5,50ευρω το σκουτερ μου γεμιζε & προσεχα να μην ξεχειλησει,ενω τωρα παμε λιγο πιο πανω απο τη μεση.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
Γαμω τους αμερικανους & τους πολεμους τους. :evil:
Επειδη δουλευω σε μια μεγαλη τραπεζα και ιδιαιτερα σε ενα νευραλγικο κομματι οπως ειναι το Dealing-Room επιτρεψτε μου να σας πω κατι μιας και η αναλυση αγορων ειναι η δουλεια μας εδω...
Η ολη αυτη κατασταση με την βενζινη δεν ειναι ανεξελεκτη αλλα ουτε και αυθορμητη... Ειναι κατευθηνομενη... Απο πολλους και για πολλους Λογους.
Εχει να κανει με την οικονομια χωρων αλλα και με μια διαμαχη που εχει ξεσπασει μεταξυ € και $. Παρα πολλες πετρελαιοπαραγωγικες χωρες διαμηνυσαν δια μεσου το ΟΠΕΚ οτι προτειθεντε σιγα-σιγα να αλλαξουν το νομισμα συναλλαγης τους στην παγκοσμια αγορα πετρελαιου απο $ σε €.
Οποτε κατι τετοιο θα σημαινε και θα ηταν οντως ενα μεγαλο χαστουκι στην οικονομια των ΗΠΑ αλλα και σε οσες χωρες κανουν ακομα συνναλαγες με αυτο ( Λεγε με Ρωσσια, Σαουδικη Αραβια ) και παραλληλα θα ενισχυε την ευρωπαικη ενωση εις βαρος τους... Το τελευταιο καιρο γινονται απελπισμενες προσπαθειες να κρατηθει σταθερο το $ εναντι του €.
Για να μην τα πολυλογω... Ολα αυτα ειναι μια παγκοσμια κατευθηνομενη φουσκα που το αργοτερο σε 1 χρονο θα σπασει... Λογικα και παντα βασει εκτιμησεων το πετρελαιο θα ξαναγυρισει στις τιμες του 45 με 50$ το βαρελι (αν μεχρι τοτε δεν γινει το 40-45€ το βαρελι ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ).
Αυτο το αναφερω γιατι κανενα ιδρυμα η χρηματοοικονομικος οργανισμος δεν κανει συνναλαγες προιοντων και υποπροιοντων πετρελαιου περαν της 6μηνιας πια οταν συνηθηζονταν να γινονται συνναλαγες μεχρι και 5ετια...
Απο κει και περα κρατηστε σημειωσεις. Γιατι ισως πρεπει να συγκρινετε ποσο θα εχει η τιμη της βενζινας οταν το πετρελαιο πιασει τις λογικες τιμες του... Θα πεσει η θα παραμεινει κοντα στο 1€ το λιτρο?
Επιτρεψτε μου να πω οτι θα παραμεινει σε τετοιες τιμες ακομα και οταν το το πετρελαιο πουλιετε και 20$...
Ειναι τεραστια τα κερδη....
Ακριβώς Γιωργο, ευκαρια εχουν βρει τα 2 γκετα:1)των πετρελαιοβιομηχανιων και 2) το χειροτερο για μενα των βενζινοπωλων.Τι χαλι ειναι ευτο βρε Γιωργο,ειδικα στο νησι πανω.H Vpower η απλη 1.090+ ελαχιστα λεπτα πιο φτηνη απο την racing,ή οι υπολοιποι κοντα στο €1 τα απλα καυσιμα και πιο πανω οι 100αρες.Δεν ειναι γκετο αυτο,με συγχωρεις;...Ειναι αλητες ολοι.Και τιγκα στη νοθεια.Μου ελεγε ενα παλικαρι εκτος Ζακυνθου αυτος,οτι υπαρχει ενα προσθετο που βαζουν ελαχιστο σε ολη τη δεξαμενη,λεγεται τολουολη(ετσι μου την ειχε πει)και κανει τη βενζινη πιο πτητικη.Αποτελεσμα;Να φαινεται πιο δυνατη απο τις αλλες βενζινες,να καταναλωνεται πιο γρηγορα και αννοειτε οτι τα hot spot θα εχουν την τιμητικη τους...Και συ μενεις ησυχος οτι την πληρωνεις μεν αλλα αποδιδει δε...
αστα να πανε με τη βενζινη παιδια...Κεφαλονια ειχε 1,20 αρχες αυγουστου!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mpoumpou
αντε παλι ρε ολγα!!!
και εδω?
εξηγησε στα παιδια οτι τοσο ειχε η v-power που λες! :wink:
Σωστά! Και για να καταλάβεις περί ποίου υλικού ακριβώς πρόκειται:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Η τολουόλη είναι το ένα από τα δύο συστατικά του ΤΝΤ (εκρηκτικό).
ΤΝΤ= Τρινιτριτολουόλη...
ναι η v power...η απλη ειχε γυρω στο 1,12 αν θυμαμαι καλα!αλλωστε αν δεις ειδησεις λενε οτι Κερκυρα Κεφαλονια και Ηγουμενιτσα εχουν απο τις πιο ακριβες τιμες στα πρατηριαΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο PUNTOGT2DA
Τώρα μόλις είδα ένα... λαθάκι: ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ: ΤΝΤ= ΤρινιτροτολουόληΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο BravoTwoZero
Καλη ενημερωση.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο BravoTwoZero
Παλια υπηρχε ενα βενζιναδικο Βριλησσια Ε.Π μου φαινεται,και εβαζαν κατι γνωστοι την απλη και ειχαν την απορια πως ηταν η φθηνοτερη και πηγαιναν σφαιρα.Ο ενας με ενα 106 απλο εμαθε συντομα...δε θυμαμαι τι επαθε αλλα θυμαμαι οτι ειχε πληρωσει ενα 100Κ δρχ.(δρχ μας ελειψε...)