Aξιος , αξιος !!! :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
Printable View
Aξιος , αξιος !!! :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο S_Bravo
S_Bravo Αυτά τα ηλεκτρονικά ήταν τα κυριότερα προβλήματα των ιταλών. Γιαυτό πήγαινες 40 φορές να στο φτιάξουν. Τώρα τέτοια γεγονότα έχουν αρχίσει και απομακρύνονται απτο groupo.Όλη μου η φαμίλια είναι τιγκαρισμένη, full Italia!!! Θείος μου alfa spider, θεία punto sporting, εγώ stilo, η μάνα μου stilo άλλη θεία alfa 147 με νέα σχέδια για GT, ξάδερφός μου 28 χρονών alfa GT 2.0 Selespeed ,μας είπε χαρακτηριστικά όταν την πήρε "ΖΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ", φίλος κολλητού μου 146.... Απόλα αυτά μόνο η spider έχει βγάλει κάνα 2 προβληματάκια και χρειάστικαν δύο επισκέψεις σε συνεργεία της αντιπροσοπείας. Γιαυτό σου λέω οι γερμανοί σιγά σιγά χάνουν το μονοπόλειο της αξιοπιστίας.
Ξέρεις ποια είναι η ατάκα μου όταν μηλάω με φανατικούς γερμανόφιλους?
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!! :P :D :!: :!:
Σαν γνήσιος αλφίστας και γενικά ιταλόφιλος που όμως βλέπει τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται!!! Και να σου πω και την αλήθεια σε μια δεδομένη στιγμή μπορεί να αγόραζα και γερμανικό ή και γιαπωνέζικο. Το STI 265-330 είναι πολύ καλό ως αμάξι με κρατήματα και επιδόσεις, TypeR επίσης, s2000 καλό για ντριφτάρισμα και αλάνες(άσχετο ότι πολλοί κάνουν το λάθος και το παίρνουν για να τρέξουν και σκοτώνονται στην πρώτη στροφή), οι mercedaκλες οικογένεια - ποιότητα - μούρη κ.τ.λ. Aλλά κατά 90% μία άλφα θα στόλιζε το μπροστινό μέρος της πιλοτής μου!!! :wink:
Βασικα πρεπει να ξεκκολησουμε απο τα πρωτυπα...γερμανος ποιοτητα..Ιαπωνας αξιοπιστια..Γαλλος στριφτερος κτλ...ολα αυτα πλεον ειναι Π@π@ριες..και το ιαπωνικο moter θα σκασει και ο Γερμανος θα βγαλει ζημια...ο Ιταλος το μονο που του εχει μεινει ειναι η κυριαρχια στα supercars..τιποτα αλλο..κοιταχτε ομως..εβγαλε το punto1 gt..τρομερο αυτοκινητο..στη επομενη γενια..δεν το εβγαλε..γιατι αφου πουλησε πολυ..το rallie??γιατι δεν εβγαλε συνεχεια??εβγαλε το 1007...τρομερα γυναικειο αυτοκινητο..γιατι??αφου και αυτο πουλησε?και η honda??δεν θα ξαναβγαλει nsx...καθηστε να βγει το νεο stilo..χαλι μαυρο θα βγει και να μου το θυμηθειτε..
Netman,εγω ειπα οτι βγαζει προβληματα ο Γερμανος, και μαλιστα τελευταια πολυ περισσοτερα απο τον Ιταλο αλλα μπορει να τα καλυψει ενω ο Ιταλος θα σε φερει πισω.Αν ο Ιταλος βγαζει 1 προβλημα και δε ειναι απαραιτητα ηλεκτρικο,μπορει να ειναι καποιο τριξιμο,οροφη(εξαρτημα)κτλ,δε θα στο φτιαξει ποτε ενας επισημος φορεας,σε γενικες γραμμες παντα( γιατι καποιοι εχουμε δικα συνεργεια)αφου η εγγυηση ειναι εγγυηση.Ο Γερμανος θα σε καλυψει μεχρι αηδιας.
Και μενα το σοι μου ολοκληρο εχει αλφα ρομεο,164,155,156,Guilietta, ο θειος μου ετρεχε σε αγωνες με Junior και Veloce 1750 (ΠΑΛΛΑΣ)και η ιστορια συνεχιζεται....
Οπως λεει και ο Stilovatis προτυπα τελος...
Αφου τα μισα γερμανικα βγαινουν,Μαλαισια,Βραζιλια,Τουρκια....Πιο πολυ η σταμπα εχει μεινει παρα η αληθεια.
Παντως μια και το ανεφερες προβληματα εχουν βγαλει ολα αυτα που ανεφερες εκτος απο την GT που δεν εχει πατησει στο περιβαλλον μου για να ξερω.Η 147 ,οι πρωτες φουρνιες ειδικα,τα ιδια με το στιλο σε λαμπακια(πιο μικρο δεντρο ομως),η 146 προβλημα με κρεμαγιερες,...
Εγω για να παρω εξωιταλικο θα πρεπει να εξαντλησω ολη τη γκαμα του γκρουπο πρωτα. :D
Όντως πλέον δεν μπορούμε να τους χωρίζουμε σε κατηγορίες. Λυπάμαι που στο λέω αλλά Ιταλία δεν είναι μόνο Ferrari... Είπαμε η alfa πάντα είχε τέλειους κινητήρες με τέλεια κρατήματα απλά το ίδιο δεν ίσχυε και για τα ηλεκτρονικά της. Το ξέρεις ότι πολλοί κατασκευαστές έχουν και προσπαθούν ακόμα να αντιγράψουν αυτό το κράτημα και τον μεταβλητό χρονισμό της με σχεδόν πάντα αποτυχίες ή συμβιβασμούς!!!????(Θυμάμαι σε μια έκθεση αυτοκινήτων που ένα παλικάρι απτην Peugeot καφχιόταν για τα κρατήματα ενός μοντέλου ότι ήταν καθαρόαιμα από alfa romeo και παραλήγω να σκάσω απτα γέλια!!!!!)
Όσων αφορά το νέο stilo από ότι έχω δει εμένα προσωπικά μου αρέσει και εκτός αυτού σίγουρα θα έχει και καλύτερους κινητήρες. Μόνο τους νέους κινητήρες του νέου puntoy να βάλουν θα πετάει το εργαλείο. Άσε που εύκολα θα μπορούν να του κολλήσουν πάνω κάνα 2λιτρο... Πιστεύω ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω πως θα αναθεωρήσεις! :) Και πατάτα να βγει, πίστεψε με το νέο punto όχι απλώς θα το βλέπεις παρκαρισμένο παντού σε κάνα χρόνο!!! Όσων αφορά την alfa θα έπρεπε από καιρό να έχεις αναθεωρήσει!!! Εδώ την προτιμούν οι ίδιοι οι γερμανοι!!!!!!!!!!!!!!!
S_Bravo για την εξυπηρέτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Φαντάζομαι πως έχεις δίκιο. Δεν μου έχει τύχει προσωπικά ή στους γονείς μου κάνα πρόβλημα ώστε να τυην χρειαστούμε . Οκ για την 146 δεν κόβω και το κεφάλι μου αλλά τα υπόλοιπα μας έχουν καταενθουσιάσει.... Και η gt μάλλον αφού είναι και το πιο πρόσφατο μοντέλο δεν θα πρέπει να έχει προβλήματα (αφού κατά κάποιον τρόπο σηματοδοτεί και την νέα alfa)... Τέσπα...
Ας πούμε και κάνα καλό λόγο για το νέο Golf γιατί ξεφύγαμε λίγο εξαιτίας μου και γιαυτό ζητώ συγγνώμη στον topic creator.... :D :D
Αγαπητε μου Netman επειδη βλεπω ενα ping pong στα ποστ,θελω να σου ξεκαθαρισω κατι.Ειμαι ανθρωπος ο οποιος αισθανεται & κρινει αυτο το οποιο βλεπει.Το αν ειμαι alfisti και δε εχω στα χερια μοy alfa romeo ειναι αλλουνου παπα...Δε σου ειπα εγω οτι το 2λιτ της VW ειναι το καλυτερο αμαξι του κοσμου.Για μενα ειναι η 156.Σου ειπα οτι ο Γερμανος ''κοτσαρε το τουρμπιδι στο 2λιτρο(ειναι golf..)'' και εφτιαξε ενα ωραιο συνολο χωρις να σου πω οτι ειναι καλυτερο απο καποιο Ιταλικο.Σωστός;Οποτε ενα το κρατουμενο για το αν χρειαζεται να αναθεωρησω σε κατι.Εγω σου μιλησα για στρατηγικη αντιμετωπισης αγορας(service,HPs...)Αν ο Ιταλος θελει 5 χρονια για να απανταει στο "γρηγορο" κοινο του που περιμενει με αγωνια 20και 30 μαμισια αλογα παραπανω απο τον ανταγωνιστη του,ας προσεχε.Ας πουμε γιατι δε φορεσε το μοτερ 2lit JTS στην 147 με τα 165;Γιατι ο πιτσιρικας να παει σε 156,λεμε τωρα.Γιατι αργησε να βγαλει το στιλο 1.4 με τα 100.Χιλiα δυο γιατι που προσωπικα με χαλανε ή χαλαγανε με βαση τα καινουρια νεα μας.
Προσεχε..παλι δε σου ειπα οτι ο Γερμανος ειναι καλυτερος.
.Y.Γ Εχω και μια Guilietta στη ακρη η οποια ειχε ερθει απ εξω με αποτελεσμα να μην εχει καψει ψειρα στα 25 χρονια(ενα στοπ θυμαμαι και ενα τρανζιστορ με τη αλλαγη του μοτερ).Εχει φορεσει μοτερ απο alfeta 2.0,Α75 1.8 Νορμαλ,μεχρι A75 1.8 απο karabbinieri me 160 αλογα,κιβωτιο απο demi Α90,παντου κοσμουσαν magnetti marelli και βελτιωση σε μοτερ που δεν ειχε δει ελληνικο ματι,(απο high compression πιστονια μεχρι...),αμαξι με δισκοφρενα πισω,κρατηματα,τιμονι και oδηγικη απολαυση σε σημειο :) :) :)...κοντρες;με τι θες με 525 bmw-μεχρι τα 225 μπροστα....Με κατι ρενο τουρμπο...
Ειναι πολυ δυσκολο να ξεκολησω απο το τριγωνο.Believe me.
Οταν 92-95..97 εβλεπα πολυ DTM Ναννινι,Λαριννι ktl και τα κατακοκκινα 155 εμπαιναν πανω σε γραμμες τρενου και τερματιζαν 1-2 συνεχεια ειχα ενα δωματιο με αφισσες μεχρι και στα χερουλια της πορτας...(παιδιαστικο ακουγεται αλλα ολοι γινομαστε παιδια με τετοια αυτοκινητα).Ακομα και τωρα οταν βλεπω κοντριτσες μεταξυ Αλφα και αλλες εταιρεις ή και με ομοσταβλα μηχανηματα.,απο μεσα μου θελω το τριγωνο Πρωτο.
Αυτα για την ιστορια. :D
Όχι βρε άνθρωπε αυτά που έγραψα στο πρώτο ποστ τα έλεγα για τον stilovati. Απλώς εκείνη την ώρα που τα έγραφα κότσαρες το δικό σου ποστ χωρίς εγώ να το δώ! Γιαυτό έχω δύο απανοτά replies. Sorry for the missunderstanding... :D :D
Ρε παιδιά είμαι 19 χρονών και μάλλον από τώρα θα χάσω τα μαλλιά της κεφαλής μου!!! Η VW ανακοίνωσε νέο υπερτροφοδοτούμενο Golf 1,4 FSI στα 170ps !!!!!! :shock: :shock: :shock: Το θεωρώ απολύτως λογικό να κλέψει την παράσταση!!! Εσείς τι λέτε βρε παίδες!!??????
Να δούμε τιμή πρώτα και μετά θα κρίνουμε.