και Κομοτηνή έχει αλλά θα αργήσω να κατέβω οπότε μόνο η Κατερίνα μπορεί να βοηθήσει
Printable View
και Κομοτηνή έχει αλλά θα αργήσω να κατέβω οπότε μόνο η Κατερίνα μπορεί να βοηθήσει
Βλεπω βρηκαμε αρκετες και ωραιες πολεις να παμε! Το θεμα ειναι να δεχτουν οι αντιπρόσωποι την προταση μας και να μας υποστηριξουν στο οικονομικο θεμα. Αντε Νικο με την πρωτη ευκαιρια που θα μιλησεις με καποιον απο αυτους να ακουσουμε καλα νεα!
’ντε γιατί καιρό έχουμε να κάνουμε μία κοινή εξόρμηση!
Μπορώ να μιλήσω με Παπαδόπουλο στη Βέροια (από αυτόν έχουμε αγοράσει: εγώ, το προηγ. punto μου, ο πατέρας μου το bravo και ο αδελφός μου το stilo του...).
Πέραν αυτού έχω μαζί του και προσωπική (μπουζουκο- κλπ)γνωριμία...
Τον έχουμε προσεγγίσει; Απάντησε;
Ο πρώτος που επικοινώνησα (με e-mail) είναι ο Ανδρεάδης (για Κιλκίς-Κατερίνη). Περιμένω να διαβάσει την επιστολή μου και να κλείσουμε ραντεβού για να τα πούμε από κοντά (έχουμε και άλλα θέματα μαζί του). Οι λόγοι που επικοινώνησα μαζί του είναι:
1. Τον γνωρίζουμε και υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στο να του ζητήσουμε κάτι.
2. Ο ίδιος σε παλαιότερες συζητήσεις μας, εκδήλωσε ενδιαφέρον στο να μας χορηγήσει σε εκδηλώσεις της Β. Ελλάδος.
3. Οι πόλεις αυτές είναι κοντά μας και μπορούμε να αρχίσουμε από τα "εύκολα".
4. Η πρότασή μας χρειάζεται λίγο "ανοιχτά μυαλά" και ο άνθρωπός μας στον Ανδρεάδη είναι ένα τέτοιο μυαλό.
’ψογα. Δεν έχω επικοινωνήσει. Σας είπα ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος και θα γίνουν όλα αλλά σιγά-σιγά. Πριν επικοινωνήσεις μαζί του όμως, να μου δώσεις ένα e-mail του, να του στείλω την επιστολή, κι έπειτα να του τηλεφωνήσεις για το ψηστήρι... :)Παράθεση:
Πέραν αυτού έχω μαζί του και προσωπική (μπουζουκο- κλπ)γνωριμία...
Τον έχουμε προσεγγίσει; Απάντησε;
[Πριν επικοινωνήσεις μαζί του όμως, να μου δώσεις ένα e-mail του, να του στείλω την επιστολή, κι έπειτα να του τηλεφωνήσεις για το ψηστήρι... :)[/quote]
Θα ψάξω να το βρω εγώ ή ο αδελφός μου (stiloκάτοχος, επίσης, κωδ.: empempet) και θα σου το στείλω.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Μίλησα με τον διευθυντή στην FIAT Ανδρεάδης για τις εκδρομές. Στην Κατερίνη και στο Κιλκίς (όπου του έγινε πρόταση) δεν αναφέρονται στο επίσημο δίκτυο της FIAT στο site της, γιατί εκεί είναι υποδίκτυα του Ανδρεάδη (στην Κατερίνη) και της Autoquattro (στο Κιλκίς). Υπάρχουν όμως κανονικά αντιπροσωπείες εκεί. Οπότε, θα μελετήσει την πρόταση που του έκανα το ΣΚ και από Δευτέρα θα βρεθούμε για να τα συζητήσουμε από κοντά. Είναι πάντως θετικός και θα γίνει μια τέτοια εκδρομή, ίσως την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου 02/10 (μπορεί και την επόμενη 18/09 αν προλαβαίνουμε να οργανωθούμε).
Τι να οργανωθούμε;
Δώσε μας εσύ το πράσινο φως και πάμε!
ΧΑΧΑ! Έτσι σας θέλω! ;) Θα μάθουμε από Δευτέρα τι και πως. Ο πρώτος προορισμός πάντως είναι η Κατερίνη.Παράθεση:
Δώσε μας εσύ το πράσινο φως και πάμε!
Go go gooo!!!