Απάντηση: Κάμερες στη Θεσσαλονίκη
2 ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΣΕΡΡΕΣ-ΛΑΓΚΑΔΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ,ΔΕΞΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2)ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΡΕΥΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗ,ΚΑΡΦΟΥΡ,ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΚΤΛ,ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΗΛΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ!!!!!!!
εχει 10 μερες που τους εγκατεστεισε η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ,στην οποια ανηκει το κομματι της εξωτερικης περιφερειακης!!!!!
ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 90 ΧΛΜ!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν τους εγκατέστησε η Εγνατία δεν υπάρχει πρόβλημα, θα είναι μόνο για έλεγχο κυκλοφορίας... Η καστανιά είναι γεμάτη από τέτοιες!!
τι μ@@@@@@κες σιγα να μην παμε και με 40χλμ πως την κανω ψωνιο!!!
αυτοι νομιζουνε οτι ακομα κυκλοφορουμε με καρα και αλογα!!!
σε λιγο θα ερθουν αμαξια που θα πετανε και αυτοι το οριο ταχυτητας θα το εχουν ακομα ετσι οπως στην κατοχη!οταν φτιαχτηκε ο πρωτος δρομος
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Αν τους εγκατέστησε η Εγνατία δεν υπάρχει πρόβλημα, θα είναι μόνο για έλεγχο κυκλοφορίας... Η καστανιά είναι γεμάτη από τέτοιες!!
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι για ελεγχο κυκλοφοριας!!!!!!!!δεν ειναι καμερα καθαρη οπως εχει στον περιφερειακο της θεσσαλονικης που ειναι για παρακολουθησει,αλλα ειναι 2 κουτακια πλαστικα,ενα πανω-ενα κατω!!!!!!!!!!!!!!!!συμφωνω οτι η ΕΓΝΑΤΙΑ ειναι γεματη απο τετοιες,αλλα εχω ακουσει οτι εχουν στειλει και φωτογραφιες στα σπιτια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τότε μάλλον μιλάμε για φωτογραφικά ρανταρ τα οποία μάλλον δεν εγκατέστησε η Εγνατία!!!
Το ..... της ..... τους!!!!!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
Το ..... της ..... τους!!!!!
..............
edit face: Παιδιά...ήρεμα..χαλαρώστε:(
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Τότε μάλλον μιλάμε για φωτογραφικά ρανταρ τα οποία μάλλον δεν εγκατέστησε η Εγνατία!!!
η εγνατια τα εστησε γιατι ευχε να τους δω οταν βαζανε τους πασαλους και τους φωτογραφους!!!!!!!!!!!!!!
Κάθε Τετάρτη που πάω στο ΤΕΙ περνάω με 140.... Thanks για την ενημέρωση.
Εγω παντως φοραω πλαστικο στην πινακιδα και εχω το κεφαλι μου ησυχο!