ktlk μπορείς απλά και γρήγορα να σηκώσεις λίγο πίεση στην βενζίνη.....θα σε καλύψει για αυτό το λίγο που θέλεις
Printable View
ktlk μπορείς απλά και γρήγορα να σηκώσεις λίγο πίεση στην βενζίνη.....θα σε καλύψει για αυτό το λίγο που θέλεις
αν αναφερεσαι σε μενα τοτε απαντω το 1.2Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Stilo_Rodos
Εγνατία Οδός Αλεξ/πολη-Κομοτηνή
Ιούνιος 2004
Αριθ. επιβατών 4
[img] http://briefcase.pathfinder.gr/downl...0/Dsc00509.jpg [/img]
thanks face...ομως πως θα το καταφερω τωρα δεν ξερω...με πιεστη η μα καποια ρυθμιση με clip(το software που χρησιμοπιει η renault για δαγνωστικο και ρυθμιστικο ελεγψο)
εγώ σήκωσα την πίεση και όχι λίγο βγάζοντας την αντλία και δίνοντας κάποιες μοίρες παραπάνω ενα λαμάκι που καθορίζει την πίεση...
τι αντλία έχεις??
αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω κοίταξε άν μπορείς να βάλεις ρυθμιστή πίεσης βενζίνης, στο εμπόριο περίπου 80Ε
.....
σε εμενα ειναι λιγο μπερδεμα...θα ψαηω και θα σου πω....
FIAT ALBEA 1.2 16V 192KM....ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..... :154 :154 :154 :154 .....
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Καλα εσυ αλλη δουλεια δεν εχεις κουτσος ανθρωπος να τελικιαζεις αμαξια???????¨:):):)
205 km/h Κατεχάκη με 5η και 5000 στρ./λεπτό. Έπρεπε να κόψω για το φανάρι (κόκκινο) του Παπάγου. Στο σημείο δε συνιστώ απόπειρες τέτοιες λόγω αστυνομικών στην έξοδο της αττικής οδού κα πάντα μεσαία λωρίδα (λακούβα στην αριστερή στη μέση της ευθείας ικανή να χάσετε τον έλεγχο και με αυτά τα χιλιόμετρα ... ο Θεός να φυλάει ...). Φωτογραφία δεν έχω και ούτε έχω σκοπό να αφήσω ένα χέρι στο τιμόνι με αυτά τα χιλιόμετρα και κυρίως να αποσπάσω την προσοχή μου. Παιδιά να προσέχετε. Καλό θα ήταν να υπάρχει συνοδηγός να πάρει τη φωτό για σας.
αν μιλάς για εγνατία τσουλάει μόνο του....αρκετές γνωστές που σε άλλα αμάξια με 120 ουρλιάζουν στο stilo με 160 τπτ ... και μόνο αν δουν το κοντέρ στα 160-210 (εεε μετά καταλαβαίνεις και από τα ταρακουνήματα και τον αέρα) τότε..... φωνάζουν.....ποιότητα κύλησης !!!!! :)
και χωρίς χέρι να το πάς....