Εγώ τελικά θα είμαι κάτω την Τρίτη κατά τις 21:00+. Αν κανονίσετε κάτι και προλαβαίνω, θα έρθω. Αν ξέρει κάποιος που να πάω το πρωί της Τετάρτης για πλύσιμο και για αλοιφή... Θα την περάσω Αθήνα τελικά...
Printable View
Εγώ τελικά θα είμαι κάτω την Τρίτη κατά τις 21:00+. Αν κανονίσετε κάτι και προλαβαίνω, θα έρθω. Αν ξέρει κάποιος που να πάω το πρωί της Τετάρτης για πλύσιμο και για αλοιφή... Θα την περάσω Αθήνα τελικά...
Οκ δηλαδη παιδια την Τριτη στις 21:30 ραντεβου στο Olympico!!!!!οκ?
Γιαννη εσυ εισαι οκ?
Νικο?
Εγώ είμαι ελεύθερος κάθε απόγευμα μετά τις 5. Κανονίστε το μέρος και θα είμαι εκεί.
Οκ κι εγώ... Θα σας έρθω βέβαια με τα μισά κουνούπια/μυγάκια της Θεσσαλίας & Στερεά Ελλάδας, αλλά μη μασάτε!! :216
Λοιπόν, χθες μίλησα με τον Μπάμπη. Θα ξεκινήσουμε μαζί από Θεσ/νίκη και θα έρθουμε παρέα (κινητή διαφήμιση του StiloClub σε όλη την Εθνική οδό ;) ). Οπότε το βράδυ της Τρίτης να περιμένετε 3 από βορρά. ;)
Τάσο, μπορούμε να κλείσουμε την Τετάρτη το πρωί ραντεβού σε αυτούς που μου είπες για πλύσιμο και αλοιφή? Αν θέλεις ρώτα και συνολικό κόστος για να ξέρω...
Ωραια παιδια αρα την Τριτη στις 21:30 ραντεβου στο Olympico!!!!
Θα ειμαι εκει!
Kανονίστε να λείπετε ε? Θα πάρω απουσίες. Προς το παρόν θαυμάζω το Λυκαβητό από την πισίνα του Zafolia Hotel στην Αλεξάνδρας.
Αυτή είναι ζωή!... Και μετά σου λέει "άσε φίλε σκοτώνομαι με την δουλειά! Ζόρια! Με στέλνουν και Αθήνα..."... Τσκ τσκ τσκ...Παράθεση:
Προς το παρόν θαυμάζω το Λυκαβητό από την πισίνα του Zafolia Hotel στην Αλεξάνδρας.
:216
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ήρθαν. Μαζευτήκαμε πάνω από 20 άτομα και ήταν ευκαιρία να γνωρίσω και νέα παιδιά, που μέχρι στιγμής ήξερα μόνο μέσω των posts που έκαναν.
Θα τα πούμε και στην έκθεση από την Πέμπτη.
Απουσίες:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ε ρε κρεμαγιέρα χαλασμένη που σου χρειάζεται...)
Stilatos (Πρόεδρε, χαμένος είσαι τελευταία και δε μου απαντάς και στα topics που ανοίγεις)
Stilo7 (Θες και GPS ε?)
Mike (Ήταν ευκαιρία να πάρεις τα ρέστα σου αλλά...)
Vassilisstilo (Tι Kick-Boxing και δικαιολογίες ήταν αυτές...έλα να σου δείξω την Ιαπωνική τέχνη αγόρι μου)
Sound&Stilo (Που είσασταν εσείς οι δύο πιτσουνάκια μου?)
Mixalis (Α ρε χαζομπαμπά...σε χάσαμε τώρα...ακόμα στην Τανάγρα χαζεύεις τα αεροπλανάκια)
Ionio-Zante (Iσχύει ότι και για το Μιχάλη)
TABO (Με τέτοιο κουμπάρο...τι να περιμένω και από εσένα)
Panjo, Deeplevel (Που είστε βρε παλαίουρες εσείς οι 2 και ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά)