ok οπως θελετε
Printable View
ok οπως θελετε
Ξεκινάω από το Ζαφόλια τώρα. Άντε γιατί ο παρκαδόρος μου ματιάζει το αμάξι κάθε φορά που το βλέπει "και πολύ περιποιημένο είναι και τι ωραίο το έχεις κάνει και έτσι καθαρό το έχεις πάντα? και τι ωραία ηλιοροφή", ρε μην πιάνεις την ηλιοροφή στο στόμα σου θα έχουμε θύματα...
Εγω σου το ειπα οτι πρεπει να κρεμασεις ενα χαντρακι ειδικα για το ματι ξεχωριστα στην ηλιοροφη! :wink:
Μeeting 20/09/05 Eντυπωσεις
Μετα απο την πραγματοποιηση αυτη της συναντησης..δεν βρισκω λογια να την περιγραψω..επιτελους ειδαμε και τους Βορειους(Nikos,Karateka,Verone) που δεν ειχα δει ποτε...αρκετα τραπεζια γεματα απο την παρεα μας...Stilo Hraklhs με την γυναικα..Soul Giannhs το ιδιο..Thodoris..S Bravo..Ktlk...John Still..NG Tec...Γιωργος με κοκκινο stilo..και τα παιδια που δεν γνωρισα που ηρθαν και αυτα με τις κοπελες τους....και πολλοι αλλοι!!Τα αυτοκινητα του Νικου και του Karateka απιθανα...μαλλον απεριγραπτα...νομιζω πως η ονομασια stiloclub δεμ μας ταιριαζει θα προτιμουσα το Stilo Family.. οσο για τον Κυριο Verone δεν μπορω να πω κατι..τα λογια περιττα..απλα ο τρομερος και απιστευτος εαυτος του!!Συγχαρητηρια σε ολους!!!Αλλη μια αποδειξη του υψηλου επιπεδου του club μας!! :116 :116 :116 :116
Ευχαριστς τα παιδια που με δεχτηκαν στην παρεα τους,παρα το οτι ημουν αλοθρησκος.....Καλη οικογενεια και μπραβο σε ολους που ειστε ετσι και ελπιζς ετσι να παραμεινετε...
Να και μερικες φωτογραφιες....
[img][/img]
Που ειναι βρε καραμητρο οι φωτογραφιες??Εγω 2 image βλεπω..Μας κοροιδευεις μου φαινεται!!!Παράθεση:
Να και μερικες φωτογραφιες....
[img][/img]
exw problhma me to pathfinder....kana allo briefcase kalo
KTLK μην νομιζεις!!!ειμαι και γω γαλλος!μην κοιτας που χαλασα!!!!!χεχεε Ψιτροεν αχ τζι τι λεμε!!!!ρε βαλτε καμια φωτο ρε στιλοβατι??500 φωτο τραβιξες !!!!βαλε καμια χεχεχ!!!
tis foto tis exw egw....alla den mporw na tis anebasw sto pathfinder....
Ο pathfinder τα παιζει μερικες φορες για κοιτα το μεγεθος και την καταληξη των φωτογραφιων..Παράθεση:
tis foto tis exw egw....alla den mporw na tis anebasw sto pathfinder....