ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!
Λοιπόν....ουτε 1250, ουτε φωνές ούτε τίποτα.
Θυμάστε το πρόβλημα με τη φασαρία που ε'ιχα στο αμαξι (κοπάνημα) και δε μου άλλαζαν τα αμορτισέρ και μου πουλαγαν μαγκιά; Ναι αυτό...
Τηλεφωνάκι στο 801-11...... της FIAT το τηλ δε το θυμάμαι είναι στην επίσημη σελίδα (fiat.gr) και βγαίνει μια ωραία φωνή που μιλάει ελληνικά αλλά είναι στην ΙΤΑΛΙΑ.
8 μήνες με παίδευαν, πήρα τηλ Ιταλία και σε 2 μέρες με πηραν τηλ, πήγα στο συνεργείο με κέρασαν καφέ (το αναφέρω γιατι παλιότερα ούτε νερό) και μου άλλαξαν και τα αμορτισέρ.
Σημείωση απο τη fiat auto hellas το αίτημα αλλαγής αμορτισέρ είχε αποριφθεί.
Συμπεράσματα δικά μου
1ον Oι ιταλοί την έχουν πάρει χαμπάρι ότι αν δεν έχεις καλό after sales service την έκατσες τη βάρκα και κάνουν κάποιες σωστές κινήσεις
2ον οι "έξυπνοι" έλληνες πάνε να μας πιάσουν ¨αμερικανάκια" και κάνουν εξυπναδούλες, πάρε λοιπόν Ιταλία να σου κάνουν μετά τεμενάδες.
Τελειώνοντας, πιστεύω ότι το αμάξι που πήρα στα λεφτά που το πήρα έχει φοβερό λόγο προϊόντος/τιμη, αν κάποιοι Ελληνάρες πιστέυουν ότι πουλα΄νε ακόμα fiat 124 και 127 είναι πολύ γελασμένοι γιατί η fiat για πολλούς λόγους αναγκάστηκε να βελτιώση τη σχέση της με τον πελάτη μετά την πώληση. Η FIAT όμως όχι η fiat auto hellas Και κατ'επεκταση οι αντιπροσωπείες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 8 μήνες δεν απίρνα τηλέφωνο για να μην στεναχωρήσω τους ανθρώπους που είναι γνωστοί.....τι κατάλαβα ταλαιπωρία και φθορά του αυτοκινήτου μου. Τίποτα παιδιά με το πρώτο παρατράγουδο τηλεφωνάκι στο 801 να δείτε καλα που θα περνάτε και θα χαίρεστε τα αμαξάκια σας.
Όσο για την εγγύηση 2+3 εκεί ναι 1250 και δικαστήρια κτλ κτλ, του πληρώνουμε και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις. Όταν αγοράζω το αμάξι θεω΄ρω ότι 5 χρόνια εγγύηση είναι ένα συν στην αξία μεταπώλησης, γιατι να το χάσω;
ΟΥΦ τελείωσα!