Πρέπει να δείς το δικό μου Stilo πως είναι τώρα για να καταλάβεις.......
Άντε με το καλό να σε δουμε και απο κοντά Άρη....
Printable View
Πρέπει να δείς το δικό μου Stilo πως είναι τώρα για να καταλάβεις.......
Άντε με το καλό να σε δουμε και απο κοντά Άρη....
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕ ΛΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :shock: :shock: :shock:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Ναι αλλά εγώ απαντούσα στον Άρη απο πάνω σου......
Θα σε περιμένουμε και σένα.....(αντε απο εκεί που έλεγα πάλι θα δω το Γιώργο μόνο του....)
Α ρε να δω ποτε θα ερθω σε ενα meeting.
Παντως κανονισα κυριακη να ειμαι πατρα.και κοιταω μηπως παρω και την δευτερα καμια αδεια.
αν ψηνεσται για κανα δευτερο meeting....εγω ειμαι μεσα :)
Και η συνάντηση έγινε και πήγανε όλα καλά......
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Γρηγόρη (Novitec) και μπορώ να πώ ότι είναι ένα χρησιμότατο μέλος για όλους μας.....ο λόγος? η πείρα του στα αμάξια..... (άμα έχει αλλάξει 14 αμάξια.....ναι έχεις πείρα....) Και πάνω απο όλα αν και κράτησε λίγο καιρό το stilo έδειξε ότι το ξέρει σπιθαμή προς σπιθαμή.....
Όσο για τον Άρη (azzuro 1.8) ? Το χαμόγελο του και μόνο όταν πήγα να τον συναντήσω φτάνει..... Επίσης είναι άλλο ένα 18αρι στο club και μιας και είναι λίγα πρέπει να τα προσέχουμε :D
Ελπίζω με τα παιδιά να τα λέμε συχνότερα και να καταφέρουμε να βαλουμε και άλλα άτομα στην παρέα μας..... ίσως καθιερώσουμε και εμείς ένα standar meeting 2 φορές το μήνα......
Πέρασα τζάμι.....:D:D
(Για το Γιώργο δεν λέω τπτ γιατί πολύ απλά είναι ο μόνιμος φίλος μου απο το club στην Πάτρα....)
Ωραία τα περάσαμε!:P
Να συμπληρώσω κι εγώ τις εντυπώσεις ενός νέου:
Θοδωρής: Κολλημένος μεεε... το club :!: :D Για το Stilo δεν είμαι σίγουρος :lol: Πλάκα κάνω, το έφερε, το έφερε!
Γρηγόρης: Το ότι σε μισή μέρα έκανε (μόνος του) το Stilo του από τούμπανο μαμά (για να το πουλήσει), τα λέει όλα! :shock:
Γιώργος: Παρότι ψόφιος από τη δουλειά οι γνώσεις του φάνηκαν... χαλαρά :wink: !
Εγώ?: Ακόμα έχω ελάχιστες γνώσεις αλλά...γι'αυτό ρωτάω! Για να μαθαίνω από τους έμπειρους :wink:
Αλλά τώρα τί να συζητάμε όταν ΈΝΑ είναι το θέμα του club: ο ΤΑΒΟ θα γίνει ΤΤΑΒΟ!!! Περιμένω με αγωνία και ελπίζω κάααποια μέρα να κολλήσω κι εγώ αυτή τη...γρίπη :D
Πόσα είπε? 250???!!!!
Άρης
Και εσύ τέκνον βρούτε???? Για να μάθετε απο εδώ και πέρα στα meetings θα έρχομαι με το Primera.....ν
Θα σας δείξω εγώ......θα δείτε τι θα πάθετε.... :178
Και εγώ με την σειρά μου πέρασα πολύ καλά είχαμε από όλααααααααα :166
(να σκάσουνε αυτοί που δεν ήρθαν)
Όσο για τα παιδιά τα είπαν όλα πιο πάνω.
Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι/ες (natalia).
:(
Λοιπον να κανονιστει απο τώρα!
επομενο meeting 5 μαρτίου Σάββατο!
να ερθω και εγω σε ενα Meeting!
Και ξαναλέω.....στις 6 Μαρτίου έχουμε την εκδρομή στην Λειβαδιά.......στην οποία εγώ τουλάχιστον θα δώσω το παρών....