Τετάρτη?
Printable View
Τετάρτη?
Λοιπον η οδος ειναι Λευκωσιας και Μικρας Ασιας οπως σας ειπα Γλυφαδα-Τερψιθεα στην πλατεια Καραισκακη,εκει βρισκετε και η εκκλησια τα Εισοδια της Θεοτοκου,ελπιζω να βοηθανε τα στοιχεια που σας δινω αλλιως οπως ειπα και παραπανω οποιος δεν ξερει ας ερθει στο ραντεβου και παμε μαζι.Εγω θα περιμενω εκει 15-20λεπτα εαν ερθει καποιος.Απο κει μετα δεν ειναι και πολυ μακρια.Το τηλ. μου οποιος χρειαστει 6972881107.
Αντε παμε για γκαζοκαφεδακια.
βασιλακη στο μετρο του αγ.δημητριου???η στο παρκιν του παναγιοταρακου θα εισαι???πια μερια??
Στη λεωφορο Βουλιαγμενης στο ρευμα προς τα κατω μετα το βενζιναδικο SHELL δεξια με αλαρμ,το παρκινγκ του παναγιωταρακου ειναι στην Λ.Ηλιουπολεως εμεις θα ειμαστε ακριβως απεναντι γιατι θα παμε προς Γλυφαδα.
οκ ΦΙΛΕ!
Σκατά, ακόμα στην δουλειά.... και ήθελα να έρθω γμτ...
αποτελεσμα τις συναντησης ειχε ως εξης 2ΠΑΡΟΝΤΕΣ βασιλης Ηρακλης..και ολους κολυωμενους!και ενα παραθυρο που μου χαλασε!!!γιατι οταν ερχομαι σε συναντηση κατι θα παθει το αμαξι??1,πολαπλασιαστης-3 αεροσακος-μια το παραθυρο??!!χεχεχε δεν μας χαλασε καθολου..καλα περασαμε!!!και ουτε παρεξηθηκαμε που ειμασταν μονοι μας....θα δειτε και φωτο!!!
Καλα συναδελφε σουπερ φωτο αλλα τι κοιτας με τοσο περιεργο υφος?Το πουλακι? :127 :127 :127
χαχαχαααχαχαχαχ δεν βλεπεις εχω κανει και το χερι πιστολι να το τουφεκισω το κολοπουλο!!!!!την φωτογραφηση την εκανε η κοπελα μου χαχαχαχα!!καλα πολυ φωτογραφος ετσι χαχαχα ουτε σεισμο να εκανε τετιο κουνημα