mpoykalaki ston petreli.....xaxaxaxa..... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Printable View
mpoykalaki ston petreli.....xaxaxaxa..... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Δεν θα σε διαγράψουμε από το φόρουμ, οπότε θα μπορείς να μιλάς για την "βαρκούλα" σου με τον Μούτρο... :216 :216 :216Παράθεση:
ταξτε μου .........
@mafia
πρόσεξε όμως να είναι επώνυμα αλουμινίου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο στράβωμα, ή όχι καλό ζύγισμα...
@mozart
για πες μας και εμας..
Παιδιά σύγνώμη που ρωτάω,αλλά ποιο είναι το fiat barchetta????Υπάρχει καμμια φωτο?Ετσι,από περιέργεια!
Φιλε PANSTILO ειναι το καμπριο της FIAT και ειναι και 2θεσιο.
Επίσης να πάρεις offset τα οποία να έχουν "λαιμό" για να κεντράρει καλύτερα ο τροχός. Αν δεν έχουν λαιμό, είναι πολύ πιθανό να έχεις τρέμουλο.Παράθεση:
@mafia
πρόσεξε όμως να είναι επώνυμα αλουμινίου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο στράβωμα, ή όχι καλό ζύγισμα...
@face ''έτσι και αλλιώς με τίποτα δεν θα έβαζα τουρμπο στην barchetta..δεν θα έστρωνε με τίποτα μετά..''
γιατι οχι turbo?ειμαι πορωμενος με το barchettaκαι οταν πουλησω την alfa μου εχω σκοπο να παρω τη βαρκουλα..αλλα μ'αρεσουν και τα τσαφ τσουφ.γιατι οχι λοιπον σε ενα light turbo γυρω στα 170αλογα(χωρις ανοιγμα κινητηρα κτλ?)
Κοίτα, η barchetta είναι ένα πολυ όμορφο διθέσιο για βολτίτσες με κοντό μεταξόνιο που δεν βολευει και πολυ σε μεγάλες ιποδυναμεις και πολύ ροπή...Με μία τοποθέτηση light turbo τα μούτρα σε κάθε πάτημα θα χάνονται με την μία και απότομα....και μετα θα ακολουθεί ανάποδα και το πίσω μέρος....Δεν ειναι στο χαρακτήρα του αυτοκίνήτου. Είναι πολύ προτιμότερο να εξελίξεις αυτόν τον κινητήρα ατμοσφαιρικά...
α,οκ καταλαβα.εχει τον ιδιο κινητηρα με το punto hgt,ε?με εκεντροφορουσ,προγραμμα,εξατμιση,πιστευω θα ειναι μια χαρα..τουλαχιστον για να μην μας την λενε τα mx5 1800!!