Εννοείτε ότι για το προηγούμενο μοντέλο μιλάω. Το καινούργιο (εδώ και 3-4 μήνες) δεν ξέρω καν αν έχει βγει η Μ έκδοση (μάλλον απίθανο)...Παράθεση:
αλλά για να λέει ο Νίκος SMG τότε μιλάμε για την πιο τέλεια Μ3 που εχει βγεί ποτέ!!!!
Printable View
Εννοείτε ότι για το προηγούμενο μοντέλο μιλάω. Το καινούργιο (εδώ και 3-4 μήνες) δεν ξέρω καν αν έχει βγει η Μ έκδοση (μάλλον απίθανο)...Παράθεση:
αλλά για να λέει ο Νίκος SMG τότε μιλάμε για την πιο τέλεια Μ3 που εχει βγεί ποτέ!!!!
Εγω προτιμω Ζ,oχι οτι η Μ3 με χαλαει,αλλα ειναι ερωτας.Σε 10 χρονια πυ θα εχει πεσει η μεταπωλητικη του αξια(χα χα,σας θυμιζει κατι?),θα το αγορασω
Πόσο πάνε ρε παιδιά οι Μ3 αυτές?Παραπάνω απο κανένα 70ρι χιλιάρικα?Used πάντα.Με 90 πάντως παίρνεις 360 modena used.
στο ερωτημα του θεματος εγω θα ηθελα να οδηγησω την συζητηση στη ουσιαστηκη αποψη του θεματος.
GTA ουτε το ενα ουτε το αλλο εχουν στο σωστο αξονα την κινηση και το μοτερ των παραμπεμπει σε πολυφονικο ηχο rign tone.
Μητσο αν εδιαφερεσαι μπορουμε να σου φερουμε απο Γερμανια Μ3(2004) με 50χιλιαρικα και λιγοτερα απο 25000χλμ..
M3 χωρις σκεψη..το μονο αρνητικοπ ειναι οτι και τα μικροτερα μοντελα με καποια λεφτακια μπορουν να γινουν εξωτερικα ολοιδια....η Μ/// ειναι ιδεολογια...
θα προτιμουσα εσωτερικα ολοιδιο και απεξω ας μην ητανΠαράθεση:
M3 χωρις σκεψη..το μονο αρνητικοπ ειναι οτι και τα μικροτερα μοντελα με καποια λεφτακια μπορουν να γινουν εξωτερικα ολοιδια....η Μ/// ειναι ιδεολογια...
to asimi pou leei o nikos exei 380hp kai einai smg3 to xrisafi einai me 6ari aplo, kai 350hp
Δεν ήξερα ότι είναι τόσο γνωστά αυτά τα Μ3! :DΠαράθεση:
to asimi pou leei o nikos exei 380hp kai einai smg3 to xrisafi einai me 6ari aplo, kai 350hp
To Z einai poly ergaleio. Gia opoion endiaferetai exw video apo kontra se pista me Z, M3, S2000 (amerikaniko me ta 250hp) kai Boxter. To Z ta gamise ola, kai i M3 perase to S2000 ston teleytaio gyro. Etsi enimerotika...