Hasagawa ολέ...
Printable View
Hasagawa ολέ...
Μετά από 48 ΙΧ, 7 αγωνιστικά, 2 τζιπ και μία νταλίκα + πλατφόρμα σε 1:24, τα παράτησα για τις σπουδές στην Αγγλία (εν τω μεταξύ στην Αγγλία βρίσκεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ)... Το δωμάτιό μου μύριζε σαν φανοποιείο. Για μένα από τα πιο εντυπωσιακά ήταν η νταλίκα (αμερικάνικου τύπου) κι ένα RX7 μοντέλο '87 το οποίο του είχα αλλάξει τα φώτα με custom μοντίφες με πολυεστερικό στόκο. Το αμάξι μετά από 3 μήνες ήταν ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!... Το πιο τρελό που έχω κάνει? Αγόρασα Volvo 850 BTCC μόνο και μόνο για να βάλω τα ζαντολάστιχα στο RX7!!!!Παράθεση:
Φαίνεται υπάρχουν αρκετοί (πρώην?) μοντελιστές στο club.
Όλο λέω να ξαναρχίσω, αλλά δεν υπάρχει χρόνος προς το παρόν... :( Σκέφτομαι να ξεκινήσω με κανένα θερμικό, μπας και σταματήσω να φτιάχνω το Stilo.... :?
Δυστυχως Νικο... δεν υπαρχει Stilo σε καμια κλιμακα και σε καμια εταιρια που να ειναι πλαστικο μοντελακι ή μεταλλικο σε μεγαλυτερη διασταση απο 1:43...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Εχω ψαξει αρκετα σε πολλα καταστηματα μοντελισμου στο κεντρο της Αθηνας και απο οτι μου ειπαν δεν εχει βγει κατι που να εχει σχεση με το Stilo μας...
στα jumbo το εχω παρει και εγω!!!και σε κιτρινο!!
Είχα ψάξει κι εγώ παλαιότερα, αλλά τζίφος... :(Παράθεση:
Εχω ψαξει αρκετα σε πολλα καταστηματα μοντελισμου στο κεντρο της Αθηνας και απο οτι μου ειπαν δεν εχει βγει κατι που να εχει σχεση με το Stilo μας...
Είπαμε, ένα είναι το χρώμα!!! :216 :216Παράθεση:
στα jumbo το εχω παρει και εγω!!!και σε κιτρινο!!