entaksei re paidia se ligo tha bgalete kai ta M axrista, me auta pou lete. diladei ego pou exo ena tapino 330 me 250hp ton 48.500 euro prepei na to petakso se merika xronia?
Printable View
entaksei re paidia se ligo tha bgalete kai ta M axrista, me auta pou lete. diladei ego pou exo ena tapino 330 me 250hp ton 48.500 euro prepei na to petakso se merika xronia?
Σε μερικά χρονάκια... Μην το πετάξεις... Πούλησέ το καλύτερα!
Η όλη κουβέντα γίνεται για το αν αξίζει ο κόπος καβαλώντας μία BMW να νομίζεις ότι καβαλάς τους άλλους...
Το θέμα μέχρι που φτάνουν τα χέρια μου (;) μέχρι εκεί τ' απλώνω... Εσένα τα χέρια σου έφταναν μέχρι τις περίπου 50000€ και καλά έκανες!
φιλε 330 δεν ειπε κανεις να το πεταξεις και κανενας δεν ειπε οτι ειναι αχρηστο ομως σκεψου λιγο μονος σου και πες μας , με 50.000 μπορουσες να αγορασεις μια GTA που και ποιο οικονομικη σε καυσημα ειναι και φρεναρες εχει και μοτερακλα εχει και τιμονι 1,7 στροφες εχει και σπορ λουκ εχει και οικογειακο χαρακτηρα εχει μα πανω απο ολα εχει ενα μοτερ που οταν σε προσπερναει κ.330 μαλων θα ανοιξεις το παραθυρακι σου να το ακουσεις. απλα να μην κοροιδεβομαστε το BMW 330 σηματακι το ξερει και η κουτση μαρια ενω το GTA σημα το σεβονται μονο οι γνωστες .και ετσι και εσυ λες που να παρω GTA δεν προκητε να χτηπησω γκομενα αλλα ουτε και παρκιν θα βρω εξω απο το καφενειο δεν περνω ενα 320 και να του κοτσαρω ενα αυτοκολιτο 330 και σιγα μην το παρουνε χαμπαρι......
ο κλασηκος BMWδακιας
φιλικα stilodriver.
φιλε 330 δεν ειναι θεμα αυτοκινητου.
παρολο ποθ το αμαξη σου ειναι ακριβο
εσυ δεν εισαι προκλητικος σαν καποιους αλλους.
τα αμαξια λαμαρινες ειναι σημερα αυτο αυριο καποιο
αλλο οτι ευχαριστη τον καθενα.
Φιλε μου τα εχουμε ξαναπει.Το αυτοκινητο που εχεις ειναι απιθανο απο ολες τι αποψεις και απο κινητηρα και γενικα σαν συνολο το παραδεχομαι απολες τις πλευρες ειδικα αμα εχεις και SportKit αναρτησεις επανω αλλα εγω αναφερομαι σε ορισμενα ατομα που απο κομπλεξ και μονο συμπεριφερονται πολυ ασχημα ασχετως ποιον εχουν απεναντι τους..Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο BMW330
Μια μερα θελω βολτα παντως να ξερεις με την 330:)
Εμενα παντως μου κανει εντυπωση γιατι πειραζονται τοσο πολυ τα συγκεκριμενα παιδια :127 :127 :127 :127 :127 ενω εχουν πολυ αξιολογα αυτοκινητα ενοχλουνται απο τα fiat που ενω εχουν τα μισα λεφτα απο τα δικα τους προσφερουν καποιες αξιοπρεπεις επιδοσεις και εξοπλισμο.
Παιδια υμαρτον peace.
προς θεού, δεν νομίζω να έχει βγάλει κανείς άχρηστα τα τρίλιτρα bmw...απλά εμείς στα ίδια λεπτά θα πέρναμε (όχι όλλοι) κάποια GTA ή κάτι άλλο ιταλικό...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο BMW330
ίσα ίσα bmw330 που δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος τον κόσμο που να μην λαχταρά μια 330 η μια Μ....
το πρόβλημα μερικές φορές (τουλα΄χιστον εκ μέρος μου μου) είναι στις συμπεριφορές μερικών κατόχων (και δυστυχώς ελιναι αρκετοί) που νομίζουν ότι επειδή έχουν μια 318 έπιασαν τον priest by the balls....
με υγιείς συμπεριφορές (σαν και την δική σου) κανένα προβλημα...
ουουουουου BMW 666 ουουουουουου 666 ουουου :lol:
[quote="παντελης"]φιλε 330 δεν ειπε κανεις να το πεταξεις και κανενας δεν ειπε οτι ειναι αχρηστο ομως σκεψου λιγο μονος σου και πες μας , με 50.000 μπορουσες να αγορασεις μια GTA που και ποιο οικονομικη σε καυσημα ειναι και φρεναρες εχει και μοτερακλα εχει και τιμονι 1,7 στροφες εχει και σπορ λουκ εχει και οικογειακο χαρακτηρα εχει μα πανω απο ολα εχει ενα μοτερ που οταν σε προσπερναει κ.330 μαλων θα ανοιξεις το παραθυρακι σου να το ακουσεις. απλα να μην κοροιδεβομαστε το BMW 330 σηματακι το ξερει και η κουτση μαρια ενω το GTA σημα το σεβονται μονο οι γνωστες .και ετσι και εσυ λες που να παρω GTA δεν προκητε να χτηπησω γκομενα αλλα ουτε και παρκιν θα βρω εξω απο το καφενειο δεν περνω ενα 320 και να του κοτσαρω ενα αυτοκολιτο 330 και σιγα μην το παρουνε χαμπαρι......
file panteli den tha agoraza alfa gta, to autokinito einai polli emfanisimo kai grigoro apla exo faei megali pikra apo alfa kai den nomizo oti tha ksanaeperna. tora me ta 50.000 xiliarika pou les an den eperna 330 tha eperna mia m3 smg metaxirizmeni 3etias apo germania pou kai pio grigoro einai kai pio piotiko sinolika apo thn gta. ego auto tha ekana xoris na thikso tous katoxous alfa
M3... SMG... Ωραία πράγματα...
Έχετε δει το VCD του POWER που έχει μια M3 να κάνει getaway στην Αθήνα? Αν όχι να το πάρετε. Τρέλα... Το παιδί έκανε μερικά απίστευτα...
Παρεξηγηση.Το "κολλημενοι" που εγραψα,πηγαινε στα σχολια "ναι αλλά τι να το κανει αφου μετα απο 15 χρονια δεν θα εχει μεταπωλητικη αξια",και η ματαπωλητικη αξια αυτο","και η ματαπωλητικη αξια το αλλο".Ισα ισα που ειπα μπραβο για το αποτελεσμα.Δεν ειπα κατι κατι κακο για το Punto ή για τον Magelanos.
Απο εκει και περα,για μενα το καθε Punto,Saxo,Rallye,C2 κ.α θα ειναι κουβαδες.ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.Κουβαδες εννοω απο αποψη μεγεθους.Και η σειρα 1 κουβας ειναι.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μεγαλες καροτσες.Πιστευω να εγινα κατανοητος και να μην με αποπαρετε ολοι σας
Φιλικα