Μια gt με απ ολα παρακαλω!!
Printable View
Μια gt με απ ολα παρακαλω!!
για εδώ ή τυλιγμένη...???
Εγω μπορω να εχω μια BRERA GT !!!!!!!!
και δε μου λες ,αμα σου σκισει :wink: :wink: :wink: το δερμα με τη γοβα της τι ΚΑΝΕΙΣ ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο παντελης
GT με ξανθιά κι εγώ και το στιλάκι μου δεύτερο για τοπικά... ;)
Μια Brera παίδες!!! Κυρίως λόγω του ότι είναι πιο φρέσκια και εμφανισιακά και τεχνικά!!!! Και γενικότερα αν αυτήν την στιγμή ήθελα και είχα να διαθέσω λεφτά για ένα αυτοκίνητο, αν δεν ήμουν για ferrari ή maserati τότε Brera = μονόδρομος!!!!!!!!!!!!!!!
Brera γιατί έχει ίδια μούρη με την 159 που θέλω να πάρω. Εξάλλου είναι κάτι πολύ πιο διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί σήμερα και σε κάνει να ξεχωρίζεις...
ΥΓ: Οι φώτο αδικούν πολύ την GT...
Καθαρά από άποψη εμφάνισης ψηφίζω GT έναντι της Brera γιατί η αρχική Brera (το πρωτότυπο) ήταν ένα εξωτικό Coupe, αλλά η ενσάρκωσή της είναι περισσότερο ένα κόμπακτ Alfa Romeo, ενώ η GT είναι πιο εντυπωσιακή, αν της προσθέσεις τα πίσω φανάρια της Brera... απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!
Βασικά η GT σε κερδίζει στο προφίλ, ενώ η Brera στο εμπρός και πίσω μέρος! Ο συνδιασμός τους θα ήταν το τέλειο!!!
Brera σιγουρα γιατι θεωρω τελειως απροσωπη την GT,απλα μου κανει σαν μια επιμηκυμενη 147 και δε λεει.Αν ειχα το πακετο θα πηγαινα σιγουρα στην Brera..εχει κατι πολυ αγριο(εκτος απο το ξανθο)αυτο το αυτοκινητο που με ελκει..
Μα μεσα στο μυαλο μου εισαι....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas