Δεν μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι :? :? Π Ο Ν Η Ρ ΕΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ :wink: :wink: :wink:
Printable View
Δεν μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι :? :? Π Ο Ν Η Ρ ΕΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο mike
ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ :wink: :wink: :wink:
ΟΧΙΙΙ ΑΑΑΑΛΛΟΟΟ ΚΑΑΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ..:):)
Καλά όλα αυτά, αλλά ψάξτε όλοι... κάτι θα βρούμε! Εεε! Για μετά τις γιορτές!!!
Πάντως, όλα τα μέρη που αναφέρθηκαν είναι τέλεια, αρκεί να μας βολεύει λίγο - πολύ!!!
Ζαγοροχώρια-Περτούλι-Σέλι (έχουμε από εκεί ένα μέλος)-Άγιος Παντελεήμωνας, όλα πανέμορφα!
Γρηγορη να φερω μαζι με τα υπολοιπα και αναπτηρα ?
γιατι χωρις αναπτηρα τα καρβουνα δεν βγαζουνε θερμοτητα.
χαχαχαχα.
και μην πει κανεις οτι θα φερει το τζακι γιατι τον προλαβα, το τζακι θα μας περιμενει.
και λεει σε τετοιες εκδρομες παιχνιδια τυπου ΤΑΜΠΟΥ -ΖΩΓΡΑΦΟΜΑΧΕΙΕΣ κλπ. μεγαλη παρεα μπροστα σε τζακι να παιζει και να γελαει και εγω να τρωω......... πολυ γουσταρω.
εγω θα πίνω και........ο μάυρος θα χώνει κάρβουνο στην φωτιά...:)
Ο Γρηγόρης θα φτυαρίζει τα κάρβουνα, ο Χρήστος θα μπαλταδώνει τα κοψίδια, ο Πέτρος θα σερβίρει το κρασί, ο Νίκος τσικουδιά, ο Παντελής κρασί και μπριζολάκια....
Γαμώ θα περάσουμε.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Θα φέρω και Παριανό μαύρο μπρούσκο..... ΧΙΚ!
Και οι γυναίκες τι θα κάνουνε ωρέ;;;
Νεροχύτες δεν θα έχει? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
θα κάνουν παρέα στον οινοχώο που ως γνωστόν είναι και πολύ ωραίο παιδι..
:):):):):):):):)
Για να επανέλθουμε:
Προτείνω την ευρύτερη περιοχή του Βερμίου (Νάουσα/ Άγ. Νικόλαο/ 3-5 Πηγάδια/ Σέλι) για τη μετα-Καρπενησιακή εκδρομή. Πολλά τα πλεονεκτήματα: Φυσικό περιβάλλον, ορεινά καταλύμματα, ταβερνεία/τοπική κουζίνα, αξιοθέτα/χώροι επίσκεψης.
Εν πάσει περιπτώσει, να αρχίσουμε να το ανακυκλώνουμε στο site, να ψιλο-καταλήξουμε σε κάποια (-ες) ημερ/νία (-ες), να βολιδοσκοπήσουμε τη διάθεση του κόσμου και να προχωρήσουμε στο οργανωτικό;