Xρόνια πολλά παιδιά!!! Πάντα με υγεία!!!! :)
Printable View
Xρόνια πολλά παιδιά!!! Πάντα με υγεία!!!! :)
Χρόνια καλά και από εμένα ..... σε όλους...
Χρόνια Πολλά παιδιά! Να είστε πάντοτε γεροί να απολαμβάνετε την ζωή και το Stilo σας!!!
Νίκο (αυτόν τον μπανανιάρη με το σαλιγκάρι καλέ εννοώ) άντε και γρήγορα κρεμασμένος ρε...
Χρόνια πολλά παιδιά και από μένα!!! Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Ευχαροστω πολυ παιδια!Να στε καλα και οτι επιθυμειτε!!
Ευχαριστώ και πάλι. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που μου έστειλαν μηνύματα στο κινητό καθώς και αυτούς που τηλεφώνησαν. Φίλε μου Άρη, συγνώμη που έχεις πάρει 120 φορές και μια δεν έπιανε, μια μιλούσα. Στο γραφείο δεν έχω καλό σήμα και όποτε έπιανε πέρνανε όλοι μαζί!!! Η σκέψη σου να πάρεις και η επιμονή σου, έφταναν για πολλές ευχές! ;) Να 'σαι καλά! :)
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Νικολάδες μας! :D
Επιτρέψτε μου να εστιάσω λιγάκι παραπάνω στα παιδιά που ξέρω λίγο ή πολύ...
Χρόνια πολλά λοιπόν στον γρήγορο της παρέας μας, Nikos! Να είσαι πάντα καλά ρε φίλε και με το καλό να φτάσεις να δουλεύεις το Stilo στα 3 bar πίεση!!! :lol: :lol: :lol:
Αμέτρητες ευχές στον πολύ καλό φίλο magelanos που μου έχει κάνει παρέα αρκετά βράδια από το msn! :wink: :D Να 'σαι πάντα καλά φίλε κι ό,τι επιθυμείς να ζήσεις! :D
Παιδια να σας ευχαριστησω και γω για τις ευχες σας και παραλληλα να ευχηθω σε ολους σας οτι επιθυμειτε να το βρειτε μπροστα σας και πανω απολα υγεια!Επισης Χρονια Πολλα σε ολους τους Νικολαδες(ακομα και αν ειναι αργοι και κιτρινοι.. :lol: :lol: )!
Κουλου thanks φιλε μου που εισαι η βραδινη παρεα μου στο νετ και αναλυουμε τοσα θεματα together!Να'σαι παντα καλα φιλε :)
Kαι παλι Χρονια Πολλα και να χαιρεστε αυτους που αγαπατε guys!!!!
Χρονια Πολλα σε ολους τους Νικους του Club μας!!!
Τις καλυτερες μου ευχες....
χρονια πολλα λαμογια!!!