1. karateka
2. ammoulianiotis
3. ckalfas
4. Nikos (όχι ρε παιδιά δεν είναι ανέκδοτο...)
5. aman17-2
Printable View
1. karateka
2. ammoulianiotis
3. ckalfas
4. Nikos (όχι ρε παιδιά δεν είναι ανέκδοτο...)
5. aman17-2
1. karateka
2. ammoulianiotis
3. ckalfas
4. Nikos (όχι ρε παιδιά δεν είναι ανέκδοτο...) (Παρε τηλ. να έρθω να σε παρω. Να δεις πως πάνε και τα γρήγορα 1.2 :) )
5. aman17-2
6. Athanasios
7. Arf
O BravoTwoZero δεν θα είναι????
Λοιπον, εκανα και την κρατηση. Οποιος παει στο Λοφο ζηταει το τραπεζι του StiloClub!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Μετά το κρύο που έφαγες την τελευταία φορά, τώρα προνοείς για τραπεζάκι. Φαντάζομαι να έκλεισες δίπλα στο τζάκι, στα τραπέζια με τις μαξιλάρες. Αν δεν έχει μαξιλάρες εγώ δεν έρχομαι :) :) :)
Τελικά, τα τραπέζια που ήταν κλεισμένα ήταν αυτά με τις μαξιλάρες δίπλα στο τζάκι (Μπράβο Σοφοκλή)
Ήταν από τις καλύτερες συναντήσεις μας τον τελευταίο καιρό, μαζευτήκαμε έντεκα αυτοκίνητα!
Είδαμε άτομα που είχαμε να τα δούμε καιρό (και από μακριά όπως ο Κυριάκος από τον Έβρο) κι αυτό ήταν το ευχάριστο της όλης συνάντησης.
Τα θέματα που συζητήκαν ήταν οι εκδρομές που σχεδιάζονται για την αρχή του επόμενου έτους και όλοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και τις προτάσεις τους.
Με λίγα λόγια ήταν από τις πιο επιτυχημένες συναντήσεις μας!
Να πούμε και τα άτομα που παρευρέθηκαν στην συνάντηση...
1. Aman17-2 (Κυριάκος- η ευχάριστη έκπληξη από μακριά)
2. Παύλος
3. Panos_Thes/niki
4. Alexunder (ο 18άρης... )
5. Arf
6. Athanasios
7. Spark
8. BravoTwoZero
9. ckalfas
10. Ammoulianotis
11. StamatisGalis
Πάντα τέτοια παιδιά...
Εγώ κύριοι διαμαρτύρομαι εντόνως. Δεν ήταν αυτά τα τραπέζια με τις μαξιλάρες!!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ckalfas
Αίσχος κύριε Σοφοκλή!!!! Εϊστε απαράδεκτος!!! Προτείνω την οριστική διαγραφή σας από το stiloclub :) :) :) :)
Ας σοβαρευτούμε τώρα... Καιρό είχαμε να μαζευτούμε τόσοι πολλοί. Πολύ ωραία παρέα, συζητήσαμε επί παντός επιστητού(και όχι μόνο για αμάξια, έτσι Αλέξανδρε?) και φυσικά κάναμε όλο το μαγαζί να μας κοιτάει με απορία...
Ελπίζω το νέο έτος να μας βρει με περισσότερα ενεργά νέα μέλη και γεμάτους ιδεές για το πώς να ανεβάσουμε το STILOCLUB ακόμα πιο ψηλά...
PS. Όσοι δεν ήρθατε χάσατε...
Εγώ (κλασσικά πλέον) πάλι δεν ήρθα. Πήγα το μεσημέρι Κατερίνη (σε ένα ορεινό χωριό) και κόλλησα εκεί. Με πήρε και 1-2 φορές ο Πάνος, αλλά ήμουν με το φτυάρι εκείνη την ώρα και δεν μπόρεσα να απαντήσω (Sorry Παναγιώτη). Τουλάχιστον χαίρομαι που ακούω ότι όλα πάνε καλά...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
...και εμεις το φτυαρι κρατουσαμε εκεινή την ώρα και σε "θαβαμε" που δεν ήρθες :216 :216 :216
No hard feelings Nick.... :D
Κ@λόπαιδα!!! :216 :216 :216Παράθεση:
...και εμεις το φτυαρι κρατουσαμε εκεινή την ώρα και σε "θαβαμε" που δεν ήρθες
Παιδιά σόρρυ που έλειπα αλλά λόγω των καιρικών φαινομένων είχαμε πρόβλημα και σα μηχανικός επιφυλακής που ήμουν αυτή την εβδομάδα μπήκα στις 15:00 και έφυγα στις 21:30 το βράδυ.