Θα γίνει ή 19 ή 26 Φεβρουαρίου.
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7.
Printable View
Θα γίνει ή 19 ή 26 Φεβρουαρίου.
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7.
Ρε 0.001 άλογο θα έχω παραπάνω από εσάς!!! Θα σας φάω!
Εγω να κανω μια ερωτηση?Αν φερω και το GT θα εχω 2 συμμετοχες φανταζομαι,αρα μπορουμε κιαλλο να ριξουμε το κοστος.Ελπιζω μονο να προλαβω να το επισκευασω λιγακι.Εκτος και αμα με πληρωσετε να μην το φερω και ξεφτιλιστει καμια "μπανανα".. :twisted: :twisted:
Πιστευω παντως οτι θα ειναι μια πολυ ωραια εμπειρια..αμα συνδυαστει και με κανενα καφε-φαγητο μετα..ή κανενα "φιλικο ανοιγμα"
η τελευταία μου δυναμομέτρηση ήταν 171,5ps...
λέτε να έχω πέσει λίγο...??
:):)
Γελατε
Γελατε τωρα που μπορειτε γιατι μολις μπει το 1,2 στο δυναμομετρο θα τριβετε τα ματακια σας!!!!!:):):):):):)
Δεν έχουμε κομπλεξισμούς ρε! Έλα να τα ανοίξουμε και φιλικά! Δεν είπαμε ότι είμαστε και οι μαμιάδες του δρόμου! Ένα φτωχό τούρμπο βάλαμε. Εξάλλου άλλη κατηγορία εσύ (Punto) άλλη εγώ (Stilo). :216Παράθεση:
Εκτος και αμα με πληρωσετε να μην το φερω και ξεφτιλιστει καμια "μπανανα"..
βαλε και εμενα με ερωτηματηκο γιατι δεν ξερω αν ειμαι ελευθερος απο τη δουλεια.
Είμαι μέσα! Θέλω εδώ και πολύ καιρό να λύσω την απορία μου.. Πόσα ριμάδια άλογα έχει το μοτεράκι μου? Πόσα?
Πολύ λιγότερα από το δικό μου!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Παράθεση:
Είμαι μέσα! Θέλω εδώ και πολύ καιρό να λύσω την απορία μου.. Πόσα ριμάδια άλογα έχει το μοτεράκι μου? Πόσα?
Ρε Αλέξανδρε που ήσουν την προηγούμενη Τετάρτη? Δεν ήρθες στην συνάντηση. Έμαθες θα έρθει ο γρήγορος και λάκισες? :216 :216 :216
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis (?)
8. Alexunder
9.
Αν βολεψει η μερα και η ωρα ειμαι μεσα!Παράθεση:
Αυτό σημαίνει ότι γράφεστε στην λίστα?