Στην κοπό της πίτας θα μπουν και κάποια gadgets που έχουμε πάρει για review αν θυμάμαι καλά, έτσι δεν είναι?
Printable View
Στην κοπό της πίτας θα μπουν και κάποια gadgets που έχουμε πάρει για review αν θυμάμαι καλά, έτσι δεν είναι?
ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ STILO ΜΟΥ.ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ.ΕΑΝ ΑΡΓΗΣΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΟΛΗ.ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΩ.ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΘΥΛΗΚΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STAMATIS 5D STILO
Ρε Σταμάτη! Γιατί ως "επισκέπτης"??? Αν αργήσεις, θα έχει κλείσει η αντιπροσωπεία και θα έχουμε πάει για φαγητό... :P
οπς....error fixed....
Να μας συγχωρείς που δεν κάναμε δημοψήφισμα...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο verone
Πολύ καλά, παιδιά! Προχωρούμε!
Η πίττα αφορά όλα τα μέλη του club (και τους εγγεγραμμένους του site) από τη Β. Ελλάδα (Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη), συνολικώς και είναι όλοι προσκεκλημένοι.
Ελάτε! Θα έχει και μπουφέ...!!! Για να μην ξεχνάμε και τις καλές συνήθειες του Club...
Τέλος πάντων, πιστεύω ότι όλοι θα περάσουμε καλά και αυτός που θα κερδίσει το φλουρί ακόμη καλύτερα!
Γ@μω τη δίαιτά μου! :evil: :128 :cry: :cry: :cry:
Άντεξα μία στην παρουσίαση του grande punto, να δω τι θα κάνω τώρα πάλι! :P :lol: :lol: :lol:
Χρηστο κερδισεις, δε κερδισεις το φλουρι μια χαρα θα περασουμε! (αν και το βλεπω να δινεις κανα 2 κιλα λουκανικα εκει περα και να κερδιζεις παλι... Οπως εκανες και με το χορο των Χριστουγεννων) :216Παράθεση:
αυτός που θα κερδίσει το φλουρί ακόμη καλύτερα!