se ka8e ekdromi afino kati apo to amaxi an anebena ekei pano ti 8a efina???krima pou den boro na er8o 8a ta poume sintoma
Printable View
se ka8e ekdromi afino kati apo to amaxi an anebena ekei pano ti 8a efina???krima pou den boro na er8o 8a ta poume sintoma
νικολη ακυρο μεχρι στιγμης για το clubcento το θεμα "εκδρομη στην καστορια"....Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
πεφτουμε πανω στην πανελληνια του κλαμπ που θα γινει αυτη την φορα...
μαντεψε...στην θεσσαλονικη μας!!! 8) (τελη μαρτιου με την εθνικη μας εορτη)....
θα προσπαθησω να σκασω μυτη στην επομενη συναντηση σας...
χαιρετισμους σε ολα τα παιδια που γνωρισα στην κοπη αλλα και στον σακη που εχω καιρο να τον δω..γμτ... :roll:
ΧΑΧΑΧΑ!!! Ωραία σου τα είπε Χρηστάκη :P :P :P Δικαιολογίες είναι όλα αυτά!!! :PΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Arf
Κων/νε είσαι πάντα ευπρόσδεκτος! Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να είναι σύντομα. Θα σε ενημερώσω και με μήνυμα... :wink:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο elaborus
Μίλησα με το Δημήτρη εχθές και μου είπε ότι έχει κάποια περιπέτεια υγείας ο πατέρας του και έτρεχε σε γιατρούς και νοσοκομεία, γι'αυτό χάθηκε.
Κώστα να μας ενημερώσεις για την Πανελλήνια συνάντηση να δώσουμε και εμείς το παρόν σαν "guest-stars".
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
Ρε γμτ.......απο προχτές αυτό το αγριογούρουνο σκέφτομαι......μου κάνατε ζημιά.......
(Ασχετο μην γίνω και ρόμπα......εκει δε το λένε και πουρναροψαρο ή κάπως έτσι? ή πρέπει να πάς ποιο κοντά στο Άγιο Όρος για να φάς αυτό το αλλανιάρικο το αγριογούρουνο?.....πάντως ότι και να ναι.....3 μέρες τώρα διαβάζω το μας έκατσε βαρύ και μου τρέχουν τα σάλια.....Τελείωνε Χρηστάκη με τις φώτος.....πεινάωωωω)
Oh yes...αυτό ακριβώς φάγαμε, μαγειρεμένο με αρκετή κανέλλα. Χώρια τα λουκάνικα, παντσέτες, σουβλάκια και τα μπουγιουρντί.Παράθεση:
Ασχετο μην γίνω και ρόμπα......εκει δε το λένε και πουρναροψαρο ή κάπως έτσι? ή πρέπει να πάς ποιο κοντά στο Άγιο Όρος για να φάς αυτό το αλλανιάρικο το αγριογούρουνο?
Το ξερα ρε γμτ......το ξερα......πώπω......πρέπει να μιλάμε για κορυφαίο φαί......και αν μου λές με κανέλλες μέσα κ τα σχετικά μπαχαρικά......πωπω.....
Γεια σου ρε StiloClub......τα καλυτερα τρώς......
Άρη να περάσεις από μέσα; Δεν χωράει...
Άρε, δεν καταλαβαίνετε τι γκρίνια έχω άμα το γκαζώσω...
Κωσταντίνε, θα προσπαθήσουμε να σας επισκεφτούμε μία & θα βρεθείτε τόσο μακριά...
Koulou! Καλώς όρισες ξανά...
Θοδωρή, κάνε υπομονή, έχω και μία special φωτογραφία για εσένα με το γλυκάκι που φάγαμε...
γιαννη θα σε ενημερωσω τηλεφωνικα για το μιτιγκ...αλλα ως τοτε θα εχω βρεθει μαζι σας σιγουρα! 8)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karateka
νικολη,οπως σε ειπα,θα προσπαθησω να σκασω μυτη στη συναντηση που θα κανετε...κτυπα τηλ ή μηνυματακι!
χρηστο κρατας σιγη ιχθυος...αγορασες εντζο και μας την κρυβεις? :wink: :?:
Παιδιά ο Μήτσος έμεινε εχθές από διαφορικό ή σασμάν. Μάζευε λέει γρανάζια η Express Service. Αμαν ρε συ, όλα μαζί του πέσανε.