ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ..... :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Τεο, πες μας τη σειρα σου λιγο..... :D
Για τελικη απο Ferrari μου ακουγεται.... :D :D :D
Printable View
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ..... :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Τεο, πες μας τη σειρα σου λιγο..... :D
Για τελικη απο Ferrari μου ακουγεται.... :D :D :D
300+ σκεφτεις οτι εγω ειμουν τελικη απο R1 ΚΑΙ Ειμαι απολυμενος 2 χρονια!!!οχοχοχ285σερα 35μ/κ ελδυκ..κομαντος θωδωρη προσοοοοοοοοοχηηηηη!!!!επο ωμου αρμμμμμμμμμ!!! :159
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
εκτελέστε σωστααα ρεεε, ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΑΛΑ....
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη
μεεεταααβολη,
μεεεταααβολη,
.
.
.
.
.
ωχ ωχ πετρο εμεις τα λεγαμε ελικοπτερακια χεχεχ και καλα μεχρι τεσσερις μεταβολες επιτρεπετε αλλα ειχαμε φτασει τις 12 τα βλεπαμε κολιωμενα!!!!καλα πολυ βλαχια τα καραβανια!!!ειμουν στον ορχο και πηγε να αλλαξη φιλτροστην καναδεζα ο καραβανας και δεν επερνε το μοτορι...ανοιγω το μοτερ κε μολις το εβαζε μπροστα το μοτερ μαζεςβε το λαστιχο και εσβηνε...τι εκανε ο ντανας.....ειχε βαλει αναποδα το φιλτρο........
:D :D :D :D χαχαχαχαχαΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο face
Γιαυτό κι εγώ έδινα:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο stilo-hraklis
i:=0;
for i=1 to 10 step 1
do begin
Μετά -βολη
Μετά -βολη
Μετά -βολη
Μετά -βολη
Κλίνατ επι δε -ξιά
end;
Τούς ζυγούς λύσα- Άκυρο...
Ανα χείρας - άρμ
Εμπρός τροχάδην μάρς...
Άλτ
Τούς ζυγούς λύσατε...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Μην γραφετε τετοια ρε παιδια... Εγω ακομα δεν πηγα φανταρος. Η αναβολη μου κραταει μεχρι το 2010 (θα την σπασω μολις τελειωσω τη σχολη) Με αυτα που λετε για 12 μεταβολες με βλεπω να χτυπαω αναβολη στην αναβολη! :216
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ammoulianiotis
Έτσι έλεγα και εγώ Σοφοκλή.....αλλά θα έρθει η ώρα που θα την κόψεις....
Αν με ρωτούσες το καλοκαίρι πότε θα πάω φαντάρος θα σου έλεγα ή το 2014 ή ποτέ....αλλά τελικά αλλάξανε κάποια πράγματα και βλέπεις ότι χωρίς το χαρτί του στρατού δεν μπορείς να κάνεις τπτ......δυστυχώς...
Τεσπά παππούδες κάντε άκρη έρχεται ο νέος.....τόπο στα νιάτα.....
Τι συ ρε??Α?? Νέους??Μένα χταζ στα μάτια???Κάνου ιγώ στην άκρ πιράσ' ισύ???Συ κάνου καπιτάνιου ρα!!!
DontMKsense,Kαλη θητεια και μην ακους κανεναν εχουν αλλαξει τα πραγματα ειναι πιο χαλαρα απο παλια 276σειρα ειμουν και απολυθηκα πριν 10 χρονια περιπου Συρο-Ιωαννινα-Σαμο.