1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis
8. Alexunder
9. Zaxos (106rallye)
10. Karateka (Alfa 147)
11. stamatisgalis
12. DontMKsense
13. BravoTwoZero
14. Athanasios
...Για να μην ξεχνιόμαστε...
Printable View
1. Nikos
2. Magelanos
3. Arf
4. ckalfas
5. ammoulianiotis
6. face (?)
7. pantelis
8. Alexunder
9. Zaxos (106rallye)
10. Karateka (Alfa 147)
11. stamatisgalis
12. DontMKsense
13. BravoTwoZero
14. Athanasios
...Για να μην ξεχνιόμαστε...
Όχι δεν ακυρώνεται! Απλά πρέπει σύντομα να αποφασίσουμε αν θα πάμε 19/2 για δυναμομέτρηση και αν θα πάμε στις 26/2 Νάουσα. Ειδικά αν πρόκειται για αυθημερόν, είναι πολύ εύκολο να κανονιστεί γιατί δεν θα έχουμε να λέμε και να ξελέμε σε ξενοδοχεία. Όποτε μας καπνίσει ;)Παράθεση:
Δηλαδή το topic της δυναμομέτρησης ακυρώνεται. Δεν πρόκειται να πάμε στις 19/02...
Ναι έγινε συζήτηση και συμφωνήσαμε να πάμε όλοι μαζί. Όμως τα άλλα 2 clubs δεν δείχνουν σημεία ζωής. Το clubcento ίσως δεν συμμετέχει και καθόλου, γιατί μου είπε ο Κων/νος ότι μόνο αν πρόκειται για τζαμπέ θα μπουν στο παιχνίδι. Από τα Punto, ο Δημήτρης μου είπε ότι ήθελε ο ίδιος ούτως ή άλλως να μετρήσει (για τον χαβαλέ γιατί το μέτρησε πρόσφατα) και αν ακολουθήσει κάποιος άλλος, έχει καλώς. Εμείς επειδή από μόνοι μας είμαστε αρκετοί (14), μπορούμε να το κάνουμε ακόμη και αν κάνουν πίσω τα άλλα 2 clubs. Περισσότερα ας τα πούμε στο σχετικό τόπικ.Παράθεση:
Γιατί όμως??? Αφού υποτίθεται ότι είχε κανονιστεί, σε συνεργασία και με άλλα club... ή μήπως όχι?
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να γίνει η εκδρομή αυθημερόν και την Κυριακή 26/2? Να αποφασίσουμε κάτι γιατί περνάει ο καιρός και δεν θα κάνουμε τίποτα... Ας δώσουμε το παρόν για να τελειώνουμε κάποια στιγμή ;)
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2.
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2. Karateka
3.
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas (εκτός απροόπτου)
4.
Κυριακή 26/2
1. Nikos
2. Karateka
3. ckalfas (εκτός απροόπτου)
4.
Κανείς άλλος;;;
Αν δεν δηλώσουν κι άλλα άτομα, φοβάμαι πως πρέπει να το μετακινήσουμε για τον Μάρτιο, ώστε να έχουμε τον Φεβρουάριο μόνο για την δυναμομέτρηση και τον επόμενο μήνα για την εκδρομούλα μας.
Στην συνάντηση ήταν και άλλοι "μέσα". Ίσως δεν έχουν μπει στο φόρουμ. Εγώ σήμερα το απόγευμα θα ρίξω τηλέφωνα για την δυναμομέτρηση. Αν είναι να μην κάνουμε την εκδρομή Φεβρουάριο, τότε να κάνουμε 26/2 την δυναμομέτρηση, να βολεύει και τον Γιώργο...Παράθεση:
Κανείς άλλος;;;
Ούπς 26/2 δεν θα είμαι εδώ...αλλα αν βολεύει τους περισότερους κανένα πρόβλημα θα λείπει όμως το πιο γρήγορο 1,6 :P
Λοιπόν, επειδή έγινε ένα ψηλομπέρδεμα, θα πάει η εκδρομή για αρχές Μαρτίου και θα τακτοποιήσουμε το θέμα της δυναμομέτρησης για 19 Φεβρουαρίου.
Εεε Όοοχι!!! Ποιος θα μας προσπενάει από δεξιά και θα βγάζει φωτογραφίες;Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο DontMKsense
Πάντως, το θέμα της εκδρομής θα αποφασιστεί στην δυναμομέτρηση και τότε θα σταλθούν τα τελειωτικά SMS.
Βρε συ!!Για την δυναμομέτρηση λέμε πως θα κάνουμε προσπεράσεις πάνω στο δυναμόμετρο..?? :216